Hyppää pääsisältöön

Tubettaja halusi hauskuuttaa 32 miljoonaa seuraajaansa: testasi dildoa meikkaamiseen - katso!

Dildo saattaa olla naisen paras ystävä makuuhuoneessa, mutta ilmeisesti se soveltuu myös meikkaamiseen. Tämän todistaa tubettaja Okaylaa, joka laittoi lelun testiin.

23-vuotiaalla Kayla Jenkinsillä on YouTubessa lähes 32 miljoonaa katsojaa. Ilmeisesti nuori nainen pelkäsi, että hänen videonsa alkoivat käydä tylsiksi, sillä uusimmalla videollaan nainen päätti repäistä oikein kunnolla.

– Kaipaan hauskuutta YouTubeen. Haluan tehdä enemmän typeriä, hauskoja videoita. Joten päätin viedä asian ääripäästä toiseen ja luoda tämän mestariteoksen, nainen kuvailee tulevaa.

Sitten hän kaivaa esiin dildon, jota hän aikoo käyttää meikkisiveltimen asemasta. Hän testaa iholleen niin peniksen päätä, vartta kuin kiveksiäkin.

– Tämä on niin hauskaa, hän huudahtaa.

Videon lopussa nainen tulee siihen lopputulokseen, että dildo todella toimii ainakin joten kuten meikin levittämiseen. Lienee sanomattakin selvää, ettei se ole yhtä tehokas, tai käytännöllinen, kuin vartavasten meikkaamiseen suunnitellut työkalut. Oli miten oli, video on vetänyt tähän mennessä lähes 170 000 katsojaa.

Lähde: Metro UK


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!