Transnainen sanoo hormonihoitojen pelastaneen hänet jatkuvilta orgasmeilta!

Hotnow | 01.07.2017 19:30

Transnainen Christine Decker kärsi erittäin harvinaisesta sairaudesta, nimittäin jatkuvan seksuaalisen kiihottumisen syndroomasta (PSAS).

Ennen sukupuolenkorjaustaan hän oli Dale, joka kärsi jatkuvista orgasmeista. Hän sai päivässä satoja orgasmeja, jotka haittasivat merkittävästi hänen arkeaan. Dale ei voinut poistua kotoaan, sillä hän ei pystynyt kontrolloimaan omaa kehoaan.

– Se oli nöyryyttävää. Ihmiset yhdistävät orgasmit nautintoon, mutta on todella mahdollista saada makeaa mahan täydeltä, Christine muistelee.

– En kyennyt enää toimimaan. Olin tuskissani.

Yrittäessään puhua asiasta julkisesti, hän sai kestää paljon lokaa. Monet luulivat, että hän oli vain huomionhakuinen. Lopulta Dale vetäytyi valokeilasta kokonaan. Moni luuli hänen jopa kuolleen.

Vuonna 2015 Christine kuitenkin astui kaapista transsukupuolisena. Hän aloitti hormonihoidot vähentääkseen testosteronin määrää kehossaan. Hormonihoidoilla oli myös yllättävä, mutta sitäkin tervetulleempi sivuvaikutus. Christinen mukaan hänen orgasmiensa määrä väheni huomattavasti. Nyt hän sanoo saavansa päivässä enää noin kahdeksan orgasmia.

– Elämäni on muuttunut täysin kuluneena vuonna. Sanat eivät riitä kuvaamaan onneani, Christine kuvailee.

Seuraavaksi hän aikoo mennä leikkaukseen, jossa hänen sukupuolenkorjauksensa viimeistellään. Sen jälkeen hän aikoo nauttia täysin siemauksin elämästä omana itsenään, ja ilman PGAS:n jatkuvaa taakkaa.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!