Hotnow

Totuus sokerideittailusta: 50 miestä maksoi Jessicalle seksistä

28.06.2019 11:01

Jessica Hyer alkoi teini-iässä tapailla vanhempia miehiä, jotka maksoivat hänen laskunsa. Pitkään se oli hänestä hauskaa. Pian Jessica kuitenkin tajusi olevansa riippuvainen miesten rahoista. Nyt 24-vuotias nainen hän haluaa varoittaa muita nuoria naisia ajautumasta samaan ansaan.

- On ongelmallista, että sokerideittailusta maalataan niin ruusuinen kuva. Haavoittuvaiset, alaikäiset tytöt valehtelevat ikänsä näillä sivustoilla. Ei pitäisi ajatella, että se on pelkkää ruusuilla tanssimista, sillä se ei ole!

Kun Jessica alkoi opiskella Manchesterissa, hän ajautui velkoihin. Silloin hän huomasi Facebookissa sugar daddy-sivuston ja päätti kokeilla onneaan. Jessica sai kuitenkin nopeasti huomata, että sokerideittailun todellisuus oli kaukana lahjoja ostelevista herrasmiehistä. Hän tapasi noin 50 miestä, joista valtaosa maksoi hänelle ennen kaikkea seksistä.

- Useimmat meistä eivät myöntäisi, mitä se todella pitää sisällään.... Kaunistelin tosiasioita, koska en halunnut kenenkään tietävän, mitä oikeasti tein. Tunsin häpeää, koska seksityöhön suhtaudutaan tietyllä tavalla. 

sugargirl

Ulospääsy löytyi

Jessican mukaan sokerideittailusta on helppoa tulla riippuvaiseksi:

- Kun totut rahan tuloon, on alalta vaikea lähteä. Alat laskea rimaa ja ottaa riskejä, koska tarvitset rahaa. Ja kun saat rahat käteen, tuhlaat ne saman tien, koska tämä tuntuu olevan helppoa elämää.

Jessica myöntää mielenterveytensä kärsineen, eikä hän voinut avautua kenellekään. Sokerideittailijoilla ei ole tukiverkostoa eikä oikeuksia.

- En sano, etteikö sieltä löytyisi mukaviakin miehiä, mutta minun kokemukseni on, että suurin osa miehistä kohteleee sinua, kuin et olisi edes ihminen... Olet heille sijoitus seksiin, hän toteaa.

Sittemmin Jessica on lähtenyt alalta ja perustanut tukiverkoston vastaavasta tilanteesta itsensä löytäville naisille.

- En arvostele heitä, joille sokerideittailu on ollut myönteinen kokemus. Minulla se oli kauhea kokemus ja tuolloin minusta tuntui, että minulla ei ollut mitään tukea. Haluan tarjota miehille ja naisille tukea ilman tuomitsemista.

Lähde: Metro UK

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!