Hyppää pääsisältöön
Naisen Tinder-tarina meni viraaliksi.

Tosielämän rikosmysteeri meni viraaliksi: Nainen ratkaisi rikoksen Tinderissä!

Emily Cochranin Tinder-matchit vetivät naisen mukaan suorastaan elokuvamaiseen juoneen, jonka päätteeksi hän ratkaisi ihka oikean rikoksen.

Cochran alkoi jutella sovelluksessa tapaamansa miehen, Raymondin, kanssa. Raymond-paralla oli huono päivä, sillä hän oli menettänyt vasta ostamansa korillisen La Croix- merkkistä mineraalivettä varkaille. Nainen jutteli samaan aikaan toisen Tinder-matchin kanssa, ja silloin tosielämän rikosmysteeri sai omituisen käänteen. Drew-niminen mies nimittäin kertoi Emilylle, että hänen päivänsä sujui loistavasti, sillä hän oli juuri löytänyt korillisen vartioimatta jätettyä La Croix -vettä. Niinpä hän oli vienyt juomat kotiinsa!

Emily päätteli, että hän oli hän löytänyt sekä rikoksen uhrin että varkaan Tinderistä. Hän päätti ratkaista rikoksen antamalla miehille toistensa yhteystiedot, jotta he pääsivät selvittämään asian keskenään. Drew kertoi heti olevansa pahoillaan ja lupasi palauttaa juomat Raymondille. Pian Emily sai puhelimeensa suloisen videon miesten tapaamisesta, jossa he joivat La Croixia yhdessä.

– He ovat jo kuin veljekset, Emily kertoi Twitterissä.

Peri-millenniaalinen tapahtumien ketju meni tietenkin viraaliksi ja Emilyn julkaisusta on tykätty jo yli 400 000 kertaa.

Lähde: Mirror


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press ja twitter

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!