Katso kuvat!
Lips

Töröhuulet ja feikkitissit saattavat hämätä: "Bimboilu vaatii vankkaa itseluottamusta sekä luovuutta!"

12.09.2019 19:01

Mitä tarkoittaa bimbo?

Mielikuva syttyy heti, mutta ymmärtääksemme sanan merkityksen, on palattava noin sata vuotta ajassa taaksepäin, New Yorkin italialaiskortteleihin.

1900-luvun alussa työväen vapaa-aika oli vähissä ja huvitukset rajalliset. Viihdykettä siirtolaistaustaiselle rahvaalle tarjosivat erilaiset teatteriryhmät, jotka käyttivät esityksissään kansanomaista "katujen kieltä".

Teatterilavojen vakiohahmoihin kuului "hieman yksinkertainen mies". Sellainenhan on kuin lapsi, bambino. Bambino lyheni teatterilavoilla bimboksi, joka sanana sopi paremmin toiseen arkkityyppiseen hahmoon: nuoreen hepsankeikka-naiseen.

Käsite oli syntynyt. Siitä saakka bimbo on tarkoittanut nuorta ja yltiöseksuaalisesti pukeutuvaa neitoa, jolle ei ole siunaantunut suuria älynlahjoja. Väärin, totevat nämä nuoret ja terävät naiset.

Itseilmaisua

Brittiläinen Katie Rose, taiteilijanimeltään Katiedollicius1, on yksi bimbofikaatio-ilmiön lipunkantajista. The Sunin haastattelussa hän kertoo käyttäneensä noin 30 000 euroa kauneusleikkauksiin. Rahat hän sai "sponsoreilta", eli varakkailta miesystäviltä, mutta silikonirintoihin oli myös painava syy. Katien toinen rinta poistettiin aikanaan rintasyövän takia.

Uhkean poven lisäksi hänellä on huulitäytettä ja rakennekynnet. 

- Onko oltava lääpällään miehiin? Ei tarvitse. Pitääkö olla vähän tyhmä? Ei missään nimessä. Bimbona voin olla mitä ikinä haluan olla.

Katie kutsuu tyyliään ja elämäntapaansa "kauneuspositiiviseksi". Hän ei ymmärrä, miksi supernaisellinen ulkonäkö liitetään kaikkeen negatiiviseen.

- Olen kauhuissani siitä, että niin monet muokkaavat ulkonäköään itseinhon vuoksi. Minä olen tehnyt itsestäni tämän näköisen siksi, että rakastan itseäni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@katiedollicious my official twitter!! Make sure u follow both!!!

A post shared by Calibarbiedoll1 (@katiedollicious1) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Do we like??!! @katiedollicious follow my main account!!!

A post shared by Calibarbiedoll1 (@katiedollicious1) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Butttttt update #butt #booty🍑 #bootypics #buttimplants #instagood #instalike #followme #follow #instafollow

A post shared by Calibarbiedoll1 (@katiedollicious1) on

Pink lifestyle

Britti Alicia Amira on vienyt bimboilun astetta pitemmälle. "Tosielämän Barbiena" esiityvä Alicia on upottanut pienen omaisuuden kauneusleikkauksiin ja ympäröinyt itsensä kaikella pinkillä.

Hän, jos kuka, on kyllästynyt siihen, että hänen kaltaisiaan pidetään jotenkin tyhminä.

- Tämä ei ole päähänpisto, vaan elämäntapa. Kyseessä on kokonaisvaltainen tyyli ja myös fetissi. Bimbous vapauttaa ja voimaannuttaa. Olen sitä mitä haluan olla ja teen sitä, mistä eniten pidän. Ja koska suurimmalla osalla on jonkinlainen mielipide tällaisesta tyylistä ja siitä, mitä se edustaa, niin bimboilu vaatii vankkaa itseluottamusta sekä luovuutta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Everything you see is fake... except me. I'm the realest you'll meet 💕

A post shared by Alicia Amira - The Bimbo Queen (@alicia_amira) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stop thinking about what u can and cannot do - just do what u want and what u love. The day I stopped caring about what other people think of me was the day I became truly happy. We are being fed lies about what possibly can ruin your life - don't do this, don't do that. "Don't do porn, don't be naked on the internet, its poor taste and you cannot go back from that." In lack of better words I can only say to those people with these beliefs: kiss my ass! You can do whatever the fuck you want as long as you work hard, have discipline and lots of self love. Believe in yourself. Empower yourself. Love yourself. And do what you want. I'm so happy and blessed to have a mother and father who always have supported me and encouraged me... and respected me for who I am. I know not all parents or family are like mine, some parents, family and even friends will tell you that you shouldn't do this, and you shouldn't do that - but only YOU know what's best for YOU. The coolest and most amazing people I know are girls in the sexindustry - the ones that love themselves and are strong enough to daily being challenged and judged, for no reason but the fact that they are in the sex industry! These girls are the most inspiring, creative, intelligent and OUT OF THIS WORLD creatures you'll ever meet! So get over yourself prudes - allow your friends and loved ones to dream and take chances - that's how they will succeed! Never put a label on yourself or others - be free to be who you are! Outfit coming soon on @beabimbo

A post shared by Alicia Amira - The Bimbo Queen (@alicia_amira) on

Geordie shore-ohjelmasta tunnettu Chloe Ferry lukeutuu hänkin bimboilijaksi. Nainen on saanut tunnettuudesta nostetetta nimeään kantaville kauneustuotteille.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Birthday girl makeup @enbar_makeup

A post shared by Chloe Ferry💀 (@chloegshore1) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🚤

A post shared by Chloe Ferry💀 (@chloegshore1) on

Psykologi kommentoi

Psykoterapeutti Nick Davies kommentoi ilmiötä yleisellä tasolla. Hänen mukaansa bimboilu ei ole täysin ongelmatonta, sillä kaikesta voimaannuttamisesta huolimatta se voi toimia itseään vastaan.

- Tämä ilmiö voi pakittaa tasa-arvokehitystä. Bimboksi ryhtyessään nainen ikään kuin palaa lapsuuden prinsessamaailmaan. Siellä ei ole vastuuta, mutta nättiydestä ja kiltteydestä palkitaan. 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!