Yritys hakee seksilelujen testaajaa.

Töitä tarjolla: nettikauppa etsii seksilelutestaajaa!

07.02.2020 21:01

OnBuy.comin asiakaspalvelu suorastaan hukkuu seksileluihin liittyviin asiakaskyselyihin. Nyt verkkokauppa etsiikin työntekijää, joka ottaisi lelut vastuulleen.

OnBuy.comin Intimate Customer Service Manager ei tarvitse aiempaa koulutusta, kunhan hän on valmis omaksumaan paljon tietoa seksileluista ja auttamaan asiakkaita leluja koskevien ongelmien kanssa. Työntekijälle lähetetään kuukausittain valikoima leluja, jotta hän voi testata ne ja tehdä kokemustensa perusteella suosituksia asiakkaille. 

– Me OnBuy.comissa pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme kaiken, mitä he tarvitsevat. Viime kuukausina tuhannet asiakkaat ovat kysyneet neuvoja aikuisille suunnattuihin tuotteisiimme liittyen. Vaikka tiimimme auttaa kaikkia asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla, tarvitsemme ammattilaisen, joka voi omistautua tälle tehtävälle, selittää verkkokaupan perustaja Cas Paton Mirror-lehden mukaan.

Työnhakijalla on oltava entuudestaan jonkin verran kokemusta seksileluista ja hyvät asiakaspalvelutaitot. Paikkaa voi hakea OnBuy.comin sivuilla.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!