Toimi näin, jos seksilelu jää emättimeen!

Hotnow | 13.10.2017 22:07

Seksilelut kuuluvat yhä useamman naisen (ja miehen) makuuhuoneeseen.

LUE MYÖS: Näin toimit, jos seksilelu jää peppuun - on syytä olla nopea!

Samalla ovat lisääntyneet ikävät uutiset siitä, miten lelut ovat intohimoisessa seksissä katoilleet ihmisten kehonaukkoihin. Metro UK on nyt listannut naisille vinkit, miten tulee toimia tilanteessa, jossa seksilelu jää emättimeen.

1. Älä hätäänny

Toisin kuin peräaukon kohdalla, emättimeen juuttuva lelu ei mene mihinkään. Kohdunkaula ei päästä leluja matkustamaan kovinkaan kauas, joten syytä paniikkiin ei ole. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että lelut voi jättää emättimeen.  Ajan mittaan se aiheuttaa epämiellyttäviä hajuja ja eritettä, ja pahimmillaan kudosten repeymiä.

2. Pyydä apua

Jos olet käyttänyt lelua yhdessä kumppanin kanssa, pyydä hänen apuaan lelun kalastamiseksi. Jos olet yksin, asettaudu istuma-asentoon, ja yritä löytää kadonnut esine omin sormin. Myös kyykkyasento voi auttaa. Muussa tapauksessa hakeudu lääkäriin.

3. Varmista, että kaikki osat ovat tallessa

Jos saat seksilelun ulos omin avuin, varmista, että se on ehjä. Pienemmätkin osat voivat aiheuttaa vahinkoa sisälläsi.

4. Luovuta ajoissa

Jos kotikonstit eivät tuota tulosta, on aika luovuttaa ja suunnata lääkäriin. Itse asiassa omista epätoivoisista yrityksistäsi saattaa olla enemmän haittaa kuin hyötyä. Kynnet voivat vahingoittaa emättimen seiniä, mikä lisää infektioiden riskiä. 

5. Ennaltaehkäise

Asiantuntijat suosittelevat pitäytymään varta vasten hommaan tarkoitetuissa seksileluissa. Kotikutoiset lelut eivät ole turvallinen valinta.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!