Toimi näin, jos kondomi jää sisääsi! 6 tärkeää ohjetta

Hotnow | 17.04.2018 16:41

Harrastitte seksiä, mutta jälkeen päin kondomia ei näkynytkään missään. Tajuat, että kondomi on jäänyt sisääsi. Tilanne saatta kuulostaa pelottavalta urbaanilegendalta, mutta niin voi käydä kenelle tahansa. Ei hätää, kondomin saa ulos, kunhan osaat noudattaa oikeita askeleita.

LUE MYÖS: Kondomihaaste on teinien uusin tyhmä villitys! Katso video!

1. Pysy rauhallisena.

Tämä on hyvä neuvo jokaisessa hätätilanteessa, mutta erityisesti tässä. Jos olet jännittynyt, myös emättimesi ja peräaukkosi supistuvat, mikä tekee kondomin löytämisestä entistä haastavampaa. Pysy siis rauhallisena, sillä kondomin saa kyllä ulos tavalla tai toisella.

2. Tutki, pystytkö onkimaan kondomin sormillasi.

Valitse hyvä asento, kuten kyykky, ja kokeile onkia kondomi sormin. Huolehdi siitä, että kätesi ovat puhtaat ja varo kynsimästä emättimen herkkiä kudoksia. Älä käytä puuhaan teräviä apuvälineitä, kuten pinsettejä tai saksia. 

3. Ponnista.

Jos et voi tunne kondomia sormillasi, yritä työntää se ulos. Toisin sanoen, käytä lihaksia, joita käyttäisit synnytyksessä. Kyykkyasento saattaa auttaa tässäkin tilanteessa. Ponnista muutaman kerran ja tutki, tuleeko kondomi ulos, tai onko se laskeutunut sormien ulottuville.

LUE MYÖS: Väärän kokoiset kondomit ovat yleinen ongelma!

4. Pyydä kumppanilta apua.

Jos kumppanisi laittoi kondomin sisääsi, saa hän myös luvan auttaa sinua ottamaan sen ulos. Pyydä kumppanisi kokeilemaan, saako hän kondomin käsin ulos, sillä hänellä on tilanteeseen kirjaimellisesti uusi näkökulma.

5. Älä ole ujostele mennä sairaalaan.

Jos kotinkonstit eivät toimi, on aika mennä sairaalaan. Älä odottele tuntikausia, sillä komplikaatioiden riski kasvaa ajan myötä. Älä huoli, ammattilaiset ovat nähneet kaiken mahdollisen. Heillä on tarvittavat työkalut, joilla kondomi saadaan ulos helposti ja turvallisesti.

6. Muista jälkihoito.

Jos kondomi irtoaa seksin aikana, se tarkoittaa, että seksi on ollut ajoittain suojaamatonta. Tällöin raskauden tai sukupuolitautien riski on olemassa. Älä siis unohda tarvittavia jälkitarkastuksia. 

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!