Keittiö on hyvä paikka seksille.

Tohtorin vinkki: Harrastakaa seksiä keittiössä!

26.06.2019 06:00

Makuuhuone lienee suurimmalle osalle itsestäänselvä paikkavalinta, kun kyse on seksistä. Vaihdevuosiin ja libidoon erikoistunut asiantuntija, tohtori Shahzadi Harper, uskoo kuitenkin, että seksiä kannattaisi kokeilla muuallakin kodissa.

Kodin sydän

Vaikka ajatus seksistä keittiössä ei kuulosta kaikkein hygieenisimmältä vaihtoehdolta, tohtori Harper suosittelee sitä kaikille pariskunnille, jotka haluavat piristää seksielämäänsä. Harperin mukaan keittiöllä on yksi suuri etu talon muihin huoneisiin nähden: keittiö tarjoaa eniten mahdollisuuksia tehokkaasti kaloreja polttaville asennoille.

- Keittiö on paras paikka seksille, sillä ruokapöytä tai työtaso toimivat kätevinä apuina, hän selittää Daily Star-lehdessä.

Hänen mukaansa naiset, jotka ovat kyllästyneet makaamaan selällään sängyssä, pääsevät kuntoilemaan keittiössä:

- Yksi tällainen asento onnistuu ruokapöydän tuolissa istuen. Mies istuu tuoliin ja nainen kiipeää hajareisin hänen syliinsä. Tässä asennossa nainen polttaa enemmän kaloreita. 

Lähde: Daily Star

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!