fbq
Hotnow
31.05.2019 13:02
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: Rex Features
Tinderistä löytyy kumppaniehdokkaita moneen lähtöön.
Tindstagramming on nettideittailun viimeisin ärsyttävä ilmiö!
Hotnow
31.05.2019 13:02
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: Rex Features

Olet juuri pyyhkimässä deittisovelluksen ehdottamia kumppaneita vasemmalle ja oikealle, kun näytölle tulee ilmoitus Instagram-viestistä. Lähettäjä näyttää etäisesti tutulta, mutta se ei ole kukaan ystävistäsi. Tindstagramming on nettideittailun viimeisin ja kenties puistattavin trendi.

– Tindstagramming tarkoittaa sitä, että joku, jonka olet pyyhkäissyt vasemmalle Tinderissä, päättää stalkata sinua Instagramissa ja laittaa sinulle yksityisiä viestejä pyrkimyksenään kiinnittää huomiosi, selittää deittivalmentaja Samantha Burns Women's Health-lehdessä:

– He sivuuttavat sen tosiasian, että et selvästikään ole kiinnostunut puhumaan heille, koska ette olleet match sovelluksessa.

Vaikka ilmiö on saanut nimensä Tinderistä ja Instagramista, voi sitä tapahtua missä tahansa deittisovelluksessa. Käytäntö on paitsi ärsyttävä, myös epäkunnioittava toista kohtaan.

– Se tuntuu loukkaavalta. Olet liittynyt deittisovellukseen löytääksesi sellaista treffiseuraa, jonka kanssa olet yhteensopiva, sanoo Burns:

– Et todennäköisesti liittynyt Instagramiin siksi, että miehet pommittaisivat sinua viesteillä, etenkään sellaiset, jotka olet jo hylännyt.

Burnsin mukaan teon taustalla on usein kolhiintunut ego. Instagramissa yhteyttä ottava saattaa ajatella, että pyyhkäisit hänet vasemmalle vahingossa, tai kenties tuomitsit hänet liian nopeasti. Vaikka kuka tahansa voi syyllistyä tindstagrammingiin, Burnsin mukaan tekijät ovat pääosin miehiä:

– Se ei ole yhtä yleistä naisten keskuudessa, koska naiset tekevät yleensäkin harvemmin aloitetta deittisovelluksissa.

Näin selviät Tindstagrammingista

Jos joudut tindstragammingin uhriksi, riippuu oikea toimintatapa loppukädessä sinusta. Jos Instagram-viesti on erityisen hauska tai huomaavainen, voit kaikin mokomin antaa henkilölle toisen mahdollisuuden. Jos et ole kiinnostunut, on yksinkertaisin ja varmin tapa blokata henkilö välittömästi. Häiriköihin ei kannata tuhlata aikaa.

Lähde: Women's Health

Tilaa Seiskan uutiskirje! »