Hotnow

Tiesitkö tätä: naisille on omia vaginakylpylöitä - tarjolla muun muassa orgasmeja parantavia hoitoja!

06.08.2019 19:02

The Real Housewives of New York -sarjasta tuttu Cindy Barshop on myös VSPOT Medi Span perustaja. Kyseessä on naisten intiimialueeseen erikoistunut kylpylä, jonka hoitoihin kuuluvat muun muassa vaginan "kasvohoidot", emättimen höyrytys ja oragsmeja väitetysti parantava The O-Shot -hoito.

Kylpylä on osoittautunut menestykseksi New Yorkissa ja nyt Barshop aikoo laajentaa liiketoimintaansa myös Lontooseen ja Dubaihin.

Barshopin, 54, mukaan hänen hoitolansa erikoistuu "naisten intiimiterveyteen" ja on suunniteltu auttamaan naisia, joiden keho "käy läpi muutoksia". Hoidot ovat gynekologien toteuttamia ja Barshopin mukaan täysin turvallisia. Kaikki terveysalan ammattilaiset eivät ole asiasta yhtä vakuuttuneita. Royal College of Obstetricians and Gynaecologists-edustajan, tohtori Vanessa Mackayn mukaan jotkin hoidot, kuten höyryttäminen, voivat olla haitallisia emättimen terveydelle.

– Emättimessä on hyviä bakteereja, joiden tehtävä on suojata sitä. Jos näiden bakteerien toimintaa häiritään, voi seurauksena olla infektio, hän selittää:

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

– Emättimen höyryttäminen voi häiritä tervettä bakteeritasapainoa ja pH-arvoja ja aiheuttaa ihoärsytystä, infektioita ja tulehduksia. Se voi myös polttaa emätintä ympäröivää herkkä ihoa.

RCOG:n tohtori Naomi Crouch puolestaan muistuttaa, ettei esimerkiksi The O-Shotin toimivuudesta ole tieteellisiä näyttöä:

– Jos nainen ei kykene saamaan orgasmia, tulisi hänen mennä lääkärin luokse tai genitourinaarisen lääketieteen klinikalle.

Lähde: Mirror

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!