Tiesitkö? Näin syntyi seksilelu Fleshlight!

05.11.2017 20:18

Fleshlight on säilyttänyt suosionsa miesten suosikki-seksileluna läpi vuosien. Harva kuitenkaan tietää tekovaginan yllättävää historiaa.

Fleshlightia ei kehitetty seksilelukaupan takahuoneessa. Sen keksijä on entinen poliisi, Steve Shubin. Kun Shubinin vaimo, Kathy, tuli raskaaksi 40-vuotiaana, lääkärit käskivät häntä olemaan harrastamatta seksiä. Tajutessaan, että hänellä olisi yhdeksän kuukauden kuiva kausi edessään, Steve alkoi kehitellä itselleen helpotuksen tarjoavaa apuvälinettä.

Shubinit kehittelivät realistisen tuntuisen keinoihon, jonka patentti on salainen yhä tänä päivänä. Vuonna 1995 he toivat markkinoille keinoihosta valmistetut "seksiin käytettävät ruumiinosat", eli tekovaginan ja -anuksen. Näille ei kuitenkaan löytynyt asiakkaita. Silloin Steve tajusi, että hänen olisi tehtävä välineestä huomaamattomampi. Sitten hän keksi nerokkaan tavan piilottaa seksilelu; hän naamioi sen niin, että se sulautui miesten työkalupakin sisältöön. Kokonsa takia taskulamppu valikoitui voittajaksi. Fleshlight oli syntynyt.

Shubinit patentoivat tuotteen vuonna 1997. Tänä päivänä Fleshlighteja on myyty yli miljardilla dollarilla, mikä vastaa noin 90 prosenttia kaikista vagina-aiheisista leluista.

Lähde: Men's Health

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!