Nainen esitti miestä kahden vuoden ajan.

Tekopeniksellä varustautunut nainen huijasi ystävänsä sänkyyn!

Hotnow | 30.06.2017 18:30

Englantilaisnaisen uskotaan teeskennelleen kahden vuoden ajan olevansa mies, jotta hän pääsisi sänkyyn naispuolisen ystävänsä kanssa.

Gayle Newland, 27, esitti miestä uhrinsa kanssa käymissään nettikeskusteluissa. Uhri kertoi, että tekijä suostutteli hänet käyttämään sidettä silmillään aina, kun he tapasivat. Heidän harrastaessaan seksiä Gayle käytti tekopenistä. Uhri tajusi petoksen vasta, kun hän otti siteen pois silmiltään ollessaan sängyssä Newlandin kanssa.

Newland väitti uhrin olevan tietoinen siitä, että hän teeskenteli olevansa mies nimeltä Kye Fortune. Persoona perustui tekaistuun Facebook-profiiliin, jonka hän oli luonut ollessaan 15-vuotias. Hän käytti profiilissaan amerikkalaisen miehen valokuvia ja videoita. Newland sanoo, että kyseessä oli roolileikki, jossa molemmat osapuolet olivat mukana. Pari keskusteli netissä "satoja tunteja" ja vietti lisäksi paljon aikaa yhdessä. Newlandin mukaan he myös harrastivat seksiä kymmenisen kertaa ilman, että uhrin silmät olivat sidotut.

Nainen tuomittiin teostaan kahdeksan vuoden vankeuteen vuonna 2015. Tapausta otettiin kuitenkin uudelleen oikeuden käsiteltäväksi, sillä tuomarin ei katsottu toimineen tuomiossaan oikeudenmukaisesti. Tällä viikolla Manchesterin oikeus katsoi naisen olevan syyllinen seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Hänet todettiin syylliseksi kolmeen neljästä syytekohdasta. Hänen tuomiostaan kerrotaan julkisuuteen lähiaikoina.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!