Hotnow

Täysin uudenlainen hieromasauva markkinoille - ehti aiheuttaa someraivon!

29.11.2019 22:05

Osé on hieromasauva, joka lupaa antaa naisille sekaorgasmeja. Lelu sai kansainvälistä huomiota aiemmin tänä vuonna, kun se voitti Consumer Electronics Show'n arvostetun innovaatiopalkinnon. Myöhemmin Osén palkinto kuitenkin evättiin ja tuote vedettiin Las Vegasissa järjestetyiltä messuilta, koska järjestäjät pitivät sitä siveettömänä.

Tapahtuman järjestäjä, Consumer Technology Association totesi selityksessään, että seksilelu on  "moraaliton, säädytön, siveetön, profaani ja CTA:n imagon vastainen". Valtavan someraivon jälkeen palkinto luovutettiin lopulta uudelleen Osélle.

Nyt yleisö pääsee vihdoin kokemaan, mistä haloo syntyi. Osé on vihdoin tullut markkinoille. Lora Dicarlo kertoi Twitterissä, että laite on myynnissä yrityksen verkkokaupassa. Kovan kysynnän vuoksi leluja tosin päästään toimittamaan vasta tammikuussa.

Seksilelu, joka on suunniteltu jäljittelemään seksiä oikean kumppanin kanssa, yhdistää samanaikaisesti G-pisteen hieronnan ja klitoriksen stimuloinnin. Kyseessä ei ole vibraattori, vaan Osé on suunniteltu jäljittelemään oikean kumppanin kosketusta. Tuote on kehitetty yhdessä robotiikan asiantuntijan kanssa ja se on valmistettu lääkinnälliseen käyttöön hyväksytystä silikonista.

Lähde: New York Post

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Kuninkaan valtakunta: Näin Aki Samuli suhtautuu tulevaisuuteensa - näistä asioista hän haaveilee!

Romugrilli: ”Lauri Tähkä – yritystä laulaa, mutta on se aika toivotonta” – Romutransu Markus Kuotesaho lyttää suomalaiset supertähdet!

Katso video!

Tällaista on suomalaisen pornovideon kuvauksissa: venezuelalaistähti sai Mr. Lotharin innostumaan – K18-video!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!