Hyppää pääsisältöön

Täysin uudenlainen hieromasauva markkinoille - ehti aiheuttaa someraivon!

Osé on hieromasauva, joka lupaa antaa naisille sekaorgasmeja. Lelu sai kansainvälistä huomiota aiemmin tänä vuonna, kun se voitti Consumer Electronics Show'n arvostetun innovaatiopalkinnon. Myöhemmin Osén palkinto kuitenkin evättiin ja tuote vedettiin Las Vegasissa järjestetyiltä messuilta, koska järjestäjät pitivät sitä siveettömänä.

Tapahtuman järjestäjä, Consumer Technology Association totesi selityksessään, että seksilelu on  "moraaliton, säädytön, siveetön, profaani ja CTA:n imagon vastainen". Valtavan someraivon jälkeen palkinto luovutettiin lopulta uudelleen Osélle.

Nyt yleisö pääsee vihdoin kokemaan, mistä haloo syntyi. Osé on vihdoin tullut markkinoille. Lora Dicarlo kertoi Twitterissä, että laite on myynnissä yrityksen verkkokaupassa. Kovan kysynnän vuoksi leluja tosin päästään toimittamaan vasta tammikuussa.

Seksilelu, joka on suunniteltu jäljittelemään seksiä oikean kumppanin kanssa, yhdistää samanaikaisesti G-pisteen hieronnan ja klitoriksen stimuloinnin. Kyseessä ei ole vibraattori, vaan Osé on suunniteltu jäljittelemään oikean kumppanin kosketusta. Tuote on kehitetty yhdessä robotiikan asiantuntijan kanssa ja se on valmistettu lääkinnälliseen käyttöön hyväksytystä silikonista.

Lähde: New York Post

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
Rex Features

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!