Tästä syystä seksinuket ovat miesten mieleen!

Hotnow | 09.10.2019 22:01

John on elänyt aviossa lähes kymmenen vuotta. Onnellisen avioliiton salaisuus on se, että Johnin rakas, Jackie, on seksinukke.

Chicagossa asuva "pariskunta" avioitui huhtikuussa 2009. He astelivat alttarille The Jerry Springer Showssa. Silti Johnin perhe ei edelleenkään ole hyväksynyt hänen "morsiantaan". 

– Minun kälyni ei edes tervehtinyt Jackieta. Ei, vaikka Jackie toi hänelle orkidean, muistelee John kiitospäivän illallista uudessa Silicone Soul-dokkarissa.

Nukke ei petä

Johnin kaltaisia miehiä, jotka ovat omistautuneet seksinukkepuolisoilleen, on maailmassa enemmänkin. Psykoanalyytikko Danielle Knafon mukaan tyypillisen ihmisen ja nuken välisen parisuhteen ihmisosapuoli on juuri heteromies, joka on syystä tai toisesta pettynyt oikeisiin naisiin.

Knafon mukaan miesten syyt eivät ole pelkästään seksuaalisia, vaan esimerkiksi John joutui ensimmäisen vaimonsa pettämäksi. Toisin kuin ihmiskumppani, seksinukke tarjoaa siipeensä saaneille miehille vastineetonta kumppanuutta, koskaan pettämättä tai satuttamatta.

- Jotkut miehet ovat tulleet niin pahasti loukatuksi tai torjutuksi naisten taholta, etteivät he uskalla yrittää uudelleen, Knafo selittää.

Hän arvelee, että tulevaisuudessa vastaavat suhteet vain yleistyvät.

- Ihmiset ovat tottuneet yhä tekniikkapainoisempaan elämään. Luonnollinen kehityssuunta on, että laitteet tunkeutuvat myös henkilökohtaisiin suhteisiimme.

Lähde: New York Post

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!