Katso videot!
Tia-Maria Sokka.

Tästä eivät enää pakarat parane! Twerkkauspioneeri Tia-Maria Sokka pesee peiliä niin että peppu tärisee – viiden tähden pylly pyörii myös superkireässä bodyssa!

Hotnow | 03.04.2020 17:51

Pääsiäisen lähestyessä ei liene lainkaan pöllömpi idea pistää kevätsiivousta tulille. Imuroinnin, lattianpesun ja pölyjen pyyhkimisen lisäksi olisi syytä muistaa pestä myös ikkunat – miksei myös suuret peilipinnat.

Tällaista ilosanomaa voidaan löytää twerkkaaja Tia-Maria Sokan tuoreesta Instagram-videosta, jolla tamperelaislähtöinen tummaverikkö antaa likaisille pinnoille kyytiä. Mutta kun ”Tinzestä” on kyse, tiedossa ei ole ihan mikä tahansa siivouspätkä.

Pieni varoituksen sana kuitenkin: painamalla play-nappulaa lukija ottaa sen tietoisen riskin, että päiväkahvit voivat mennä väärään kurkkuun. Ja tämä siis vain kaikella kunnioituksella Tinzeä kohtaan, sillä näin näyttävään menoon ei joka tyttö pysty!

Lue myös: Suomen upein nainen? Tamperelainen twerkkausmestari Tia-Maria, 27, dominoi uskomattomilla bikinikuvillaan – ”Voi hyvä luoja…”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Don’t forget to clean your mirrors 💎 TikTok: tinzeofficial

A post shared by TINZE (@tinzeofficial) on

Faneja ympäri maailmaa

Suomen twerkkauskuningattareksi kutsuttu Tia-Maria on alallaan kova tekijä myös maailmanlaajuisesti. Omia tanssikoulujaan vetävää luonnonlahjakkuutta voi hyvällä syyllä kutsua kotimaisten twerkkauspiirien pioneeriksi.

Lue myös: Voihan keinuvat lanteet! ”Suomen upein” Tia-Maria, 27, tuli paljastavissa bikineissä vastaan Thaimaan hiekkarannalla: ”Yhtä huikea kuin somessakin”

Tia-Marian taidot on noteerattu laajalti ympäri maapalloa. Hänen universaali fanikuntansa kasvaa kasvamistaan, kiitos poikkeuksellisen näyttävän Instagram-feedin. Tinzellä on suositussa kuvapalvelussa seuraajia jo häkellyttävät 286 000 sekä rapiat päälle.

Ja lisää seuraajia satelee koko ajan. Toisaalta, ihmekös tuo:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What’s your favourite pic this time; 1, 2 or 3? 🧡 . Pics: @villepaasimaa Make up: @neeakuurne

A post shared by TINZE (@tinzeofficial) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍩🍩🍩 #krabi #poolside

A post shared by TINZE (@tinzeofficial) on

Pylly pyörii kotioloissakin

Paitsi että Tinze lyö twerkkaustaidoillaan luun kurkkuun, kaunotar on kunnostautunut myös fyysisen tanssityylin opettajana. Helsingissä ja Tampereella toimiva Tinze Twerk Studio on kasvattanut tasaisesti suosiotaan, eikä edes koronapandemia ole hyydyttänyt menoa.

Tia-Maria tarjoaa nimittäin tanssitunteja myös online-versioina. Kiltisti kotioloissa pysyttelevä twerkkaaja on ottanut hiljattain käyttöön myös räjähdysmäisen nopeasti suosiota kasvattavan kiinalaisen videopalvelun TikTokin.

Sinnekin on hiljattain ilmestynyt materiaalia, joka kannattanee katsastaa. Superkireässä bodyssä pyllyä pyörittävä Tia-Maria osoittaa, että kotonakin voi pitää kondiksestaan huolta. Vain mielikuvitus on rajana!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Instagram & TikTok
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!