Joissakin tilanteissa pettäminen on todennäköisempää.

Tässä ovat pettämisen yleisimmät syyt!

Hotnow | 28.02.2017 21:15

Toiset ovat taipuvaisempia pettämään, mutta joissakin tilanteissa se on todennäköisempää. Mirror listasi neljä pettäjän yleisintä syytä.

Kosto 

Petetyksi joutuneet ihmiset reagoivat eri tavoin. Yksi niistä on iskeä takaisin ja pettää itse. Joidenkin parien kohdalla teko voi tasata tilanteen, mutta useimmiten se syöksee suhteen yhä pahempiin ongelmiin.

Elämänmuutos

Tällainen pettäminen tapahtuu perinteisesti keski-iässä. Ikäkriisistä kärsivä henkilö alkaa kyseenalaistaa elämäänsä ja etsiä paniikinomaisesti jännitystä kodin ulkopuolelta. 

Opportunismi 

Pettäminen tapahtuu, kun siihen tarjoutuu tilaisuus. Esimerkiksi työmatkat saattavat tarjota hyvän tilaisuuden pettämiselle ilman kiinni jäämisen riskiä. Yleensä tällainen pettäminen on kertaluonteisia ja tekijä katuu tekoaan.

Riskien ottaminen

Riskien ottaja on riippuvainen uskottomuuden tuomasta jännityksestä. Hän rakastaa ottaa riskejä, ja tuntee elävänsä täysillä, kun hän tekee jotain kiellettyä. Tällaiset pettäjät todennäköisesti uusivat "rikoksensa". Tylsyys tai laiminlyödyksi tulemisen tunne suhteessa ajavat riskien ottajat todennäköisimmin salasuhteisiin.

 

Lähde: Mirror

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!