Hyppää pääsisältöön
Tänään miehet syövät pihviä.

Tänään vietetään taas pihvi ja suihinotto -päivää - lue miesten suosikkipäivän taustat!

Tänään (14.3.) vietetään jälleen miesten suosikkipäivää; pihvi- ja suihinottopäivää.

KATSO MYÖS: Upeaa Pihvi ja suihinotto -päivää! Cheyenne Järvisen 7 niksillä suuseksin supertähdeksi: Kukaan ei halua löysää kalua suuhunsa!

Miesten ystävänpäiväksikin kutsuttua päivää juhlitaan joka vuosi 14. maaliskuuta. Kuten nimestä voi päätellä, päivän kaksi pääkomponenttia ovat pihvit ja suihinotot, joita naisten tulisi tarjoilla miehilleen.

Siitä, miten tämä ei-virallinen juhlapyhä sai alkunsa, ei ole täyttä varmuutta. Yleinen käsitys on, että radiojuontaja Tom Birdsey keksi päivän juontonsa aikana vuonna 2002. Pohjois-Amerikasta alkunsa saanut päivä levisi myöhemmin myös Eurooppaan. Nyt ihmiset, ja erityisesti miehet ympäri maailmaa juhlistavat päivää.

Pihvi- ja suihinottopäivä perustuu oletukseen, että perinteinen ystävänpäivä on pääasiassa naisille suunnattu juhla. Koska kukat ja konvehdit eivät ole stereotyyppisen miehen mieleen, hemmotellaan miehiä sen sijaan fellaatiolla ja miehekkäällä pihvillä. On syytä muistaa, että se, toteuttaako nainen miehen toiveet, riippuu pitkälti siitä, miten hyvin mies on suoriutunut ystävänpäivästä. Mikäli nainen katsoo, ettei mies ole täyttänyt velvollisuuksiaan tyydyttävästi tuona romanttisena päivänä, ei hänen tarvitse osoittaa tälle vastavuoroisuutta. 

Lähde: Holidays Calendar


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!