Katso kuvat!

Tammikuun Playboy-numero tekee historiaa: ruotsalainen Vandela on ensimmäinen kalju Playmate - huh, mikä seksipommi!

Hotnow | 15.01.2019 22:12

Maailman tunnetuimman miestenlehden eli Playboyn sisäsivuilta löytyy kuukausittain upea kaunotar, jonka titteli onkin kuukauden Playmate. Tammikuun numerossa poseeraa ruotsalainen Vendela Lindblom, jonka nyrkkeilyhenkiset valokuvat menevät suoraan Playboyn historiankirjoihin. 

Lue lisää: Linda Lampenius julkaisi kokoelman Playboy-kuvista - puolustaa rohkeita otoksiaan raivokkaasti: Pitäkää v**tu turpanne kiinni!

Lehdessä ei nimittäin ole koskaan aiemmin poseerannut kaljua naista. 

–Ihmisillä on usein jo mielikuva minusta ennen kuin olemme edes tavanneet. He uskovat, että olen tietynlainen kaljuni ja kovan ulkonäköni vuoksi. Todellisuudessa olen erittäin ujo. Ystäväni sanoi kerran, että näytän ihan pahikselta, mutta sisältä olen pehmeä kuin vauvan kakka, Vandela kertoo Playboyn haastattelussa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I knew I was crazy when I tried to read my boyfriends text through the reflection in his eyeballs

Henkilön V (@vendela) jakama julkaisu

–Ujoudestani huolimatta olen onnistunut saamaan itseluottamusta kameran edessä. Minulle se on turvallinen paikka, jossain voin edustaa alter egollani – sillä kovalla ja pahismaisella tavalla. Kuvausten ulkopuolella olen taas täysin erilainen ihminen, ehkä sen vuoksi ihmiset saattavat olla hämmentyneitä ympärilläni, Vandela jatkaa

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!