Tämän verran naiset kertovat seksistä kavereilleen: nämä asiat jaetaan!

Hotnow | 21.02.2017 10:03

On totta, että monet naiset puhuvat seksielämästään heidän ystäviensä kanssa.

Moni mies pelkääkin tyttöystävänsä paljastavan kavereilleen intiimejä yksityiskohtia. Men's Health -lehden mukaan miesten tulisi kuitenkin rauhoittua, sillä on lähinnä kohteliaisuus, jos nainen haluaa puhua sänkypuuhista muille.

Naiset haluavat jakaa kavereilleen vain tarinat, joilla on uutisarvoa. Naiset haluavat ilmoittaa ystävälleen, jos he ovat esimerkiksi saaneet sänkyynsä erityisen saaliin, vaikkapa julkisuudenhenkilön. He eivät myöskään välttämättä malta olla jakamatta villejä tarinoita. Esimerkiksi seksin harrastaminen julkisilla paikoilla todennäköisesti päätyy myös naisen ystävien tietoon. 

Myös parhaat mokat kerrotaan

Kaikki tarinat eivät silti ole miestä ylistäviä. On totta, että naiset haluavat jakaa usein myös hulvattomimmat sänkymokat. Huonosti menneet seksikokeilut tai miehen yllättävät pyynnöt sängyssä vuotavat myös naisen ystäväpiirin korviin.

Naiset kuitenkaan harvemmin jakavat yksityiskohtaista tietoa miehen suorituyskyvystä. Seksin tarkka kesto ja miehen orgasmi-ilme siis pysynevät turvallisesti salassa.

Lähde: Men's Health

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!