Hotnow

Tämän takia miehet teeskentelevät orgasmeja! "Minä vain halusin ulos"

06.01.2018 14:38

Tutkimusten mukaan vähintään 60% naisista teeskentelee joskus orgasmeja. Usein kuitenkin unohdetaan, että myös miehet teeskentelevät sängyssä. Vuonna 2010 Kansasin yliopistossa tehty tutkimus paljasti, että jopa joka neljäs mies on teeskennellyt orgasmeja. YouTube-sarja Street Sex päätti kysyä miehiltä, miksi.

Miesten syyt orgasmin teeskentelemiseen eivät juurikaan poikkea naisten syistä. Kansasin yliopiston tutkimuksen mukaan miehet teeskentelivät lähinnä säästääkseen seksikumppaninsa tunteita. Usein stressi, uupumus ja alkoholi olivat syitä, joiden takia joiden takia miehet joutuivat turvautumaan teeskenneltyyn orgasmiin.

– Minä vain halusin ulos. Siihen kului liian kauan aikaa, ja tajusin, etten nauti siitä, selitti yksi vastaaja juontaja Olonille.

– Ehkä he liioittelevat sitä, pikemmin kuin teeskentelevät, toinen mies tarkensi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Kolmas mies tyytyi mumisemaan kiusaantuneesti, sillä hänen tyttöystävänsä kuunteli vieressä.

Lähde: YouTube

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Romugrilli: "Vappu Pimiä, siinä on seksikäs nainen, p**kele” - romutransu Markus Kuotesaho arvioi suomalaiset julkkikset ja turhat julkkikset!

Katso video!

Katso video: Muistatko Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin kohusuhteen myrskyisät vaiheet? Nyt Martina vaatii Stefanilta jättisummaa eron takia!

Katso video!

Romugrilli: Suoraa puhetta seksistä ja pornosta – ”Vanhan kansan jörnäytys on lähetyssaarnaaja, takaapäin ja suihin!”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!