Tämän takia lähetyssaarnaaja on kestosuosikki: naiset kertovat!

Hotnow | 25.04.2017 07:06

Lähetyssaarnaaja on maailman yleisin seksiasento. Kaiken maailman BDSM-villityksistä huolimatta valtaosa pareista luottaa edelleen arjessa lähetyssaarnaajaan.

Nyt kolme eri naista kertoo Cosmopolitan-lehdessä mielipiteensä siitä, mikä tekee lähetyssaarnaajasta kestosuosikin.

Klassikkoasennot pitävät seksissä pintansa!

– Se on kaikkein imartelevin asento vartalolleni. Jos en ole selälläni seksin aika, rintani joko roikkuvat tai heiluvat ympäriinsä. Kyse ei ole pelkästään turhamaisuudesta, vaan joskus se todella sattuu! Jalkani ovat todella pitkät ja lihaksikkaat, ja kun olen selälläni, voin kuljettaa niitä edestakaisin kumppanini keholla. Pidän myös siitä, että lähetyssaarnaajassa voin suudella kumppanini kanssa seksin aikana, selittää 25-vuotias nainen ja jatkaa:

–  Sanoisin, että lähetyssaarnaaja on suosikkini, vaikka en haluisi seksiä ainoastaan lähetyssaarnaajassa. Pidän asentojen vaihtelusta.

Toinen vastaaja pitää asennon intiimistä puolesta:

– Se on erittäin intiimi asento. Se ei ole yhden yön juttu. Rakastan sitä, että voin suudella poikaystäväni kanssa harrastaessamme seksiä. Ja rakastan sitä, kun painamme otsamme yhteen. Se... osoittaa, että luotamme toisiimme. Voimme katsoa toisiamme silmiin seksin aikana ja kietoa vartalomme yhteen, kuvailee 28-vuotias nainen ja jatkaa:

– Käytämme lähetyssaarnaajaa joka kerta, mutta emme koko aikaa. Yleensä aloitamme ja lopetamme lähetyssaarnaajassa.

Kolmas pitää siitä, että asento tuotti orgasmeja ja oli muutenkin fyysisesti miellyttävä:

– Pidän siitä, että olen niin lähellä kumppaniani. Siinä löytää myös hyviä kulmia, jotka edesauttavat orgasmeja. On myös mahtavaa, että jos olen laiskalla tuulella tai väsynyt, poikaystäväni tekee suurimman osan työstä, sanoo 24-vuotias nainen.

– Se kuuluu kolmen parhaan joukkoon. Pidän siitä enemmän kuin joistain asennoista, joissa täytyy vääntyä omituisiin tai mahdollisesti epämiellyttäviin asentoihin, joissa minulle saattaa iskeä kramppi huonolla hetkellä.

Lähde: Cosmopolitan

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!