Hyppää pääsisältöön
Jokaisella on oma suosikkiasentonsa.

Tämän suosikkiseksiasentosi kertoo sinusta!

Jokaisella on sängyssä suosikkiasentonsa. Toiset luottavat klassikoiden voimaan, kun taas toiset suosivat akrobaattisia otteita. Suosikkiasento kertookin paljon siitä, mikä on asenteesi seksiin.

Lähetyssaarnaaja

Lähetyssaarnaajan ystävät ovat niitä, jotka tietävät, että klassikot ovat ajattomia. Miksi turhaan venkoilla ja temppuilla, kun lähetyssaarnaaja hoitaa homman kotiin joka kerta?

Lusikka

Pidät rauhallisesta ja vaivattomasta seksistä. Lusikat nauttivat romantiikasta ja läheisyydestä, ja haluavat tuntea olevansa rakastettuja. 

Lehmityttö

Jotkut naiset rakastavat sitä, koska orgasmin saaminen on helpompaa. Toisten mielestä se taas on turhan työlästä, ja jotkut naiset murehtivat, miltä he näyttävät päällä ollessaan.

Lehmityttö vaatii rautaisia reisilihaksia, sillä asento on kuin jalkapäivä salilla.

Heitä ei myöskään haittaa, että kumppani näkee heidän sieramiinsa, tai että kaksoisleukaa ei tässä asennossa saa piilotettua.

Sylitanssi

Sylitanssin ystävät ovat epäilemättä käyneet muutamalla tankotanssitunnilla. He ovat innoissaan saadessaan esitellä oppimiaan taitoja makuuhuoneessa. Tämä asento vaatii oikeanlaista hetkutusta ja vaikuttavaa jalkatyötä, ja asennon fanillla jokainen liike on tarkkaan harkittu.

Koira

Koira, eli doggy style, on asento, joka miellyttää molempia osapuolia. Asennon ystävät haluavat molemmilla olevan hauskaa, vaikka siinä polvet vähän kärsisivätkin. 

69

69 on vaikuttava asento, jonka säännölliset harjoittavat ansaitsevat kunnioitusta.

He ovat valmiita tekemään mitä tahansa nautinnon nimissä. He asettavat itsensä erittäin haavoittuvaan tilaan, ja altistavat itsensä lukemattomille noloille tilanteille.

Seisaaltaan 

Seisaaltaan seksiä harrastavat ovat todennäköisesti urheilullisia luonteita. Mitä todennäköisimmin he ovat entisiä tanssijoita tai muun taitolajin harrastajia, sillä asento vaatii tarkkaa tekniikkaa. Juuri oikeaa kulman löytäminen ja pituuserojen voittaminen vaatii naisilta hyvää tasapainoa ja miehiltä käsivoimia.

Lähde: Metro


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!