Hyppää pääsisältöön
Parien puhelinriippuvuus pilaa seksin.

Tämä pilaa seksielämän parisuhteessa! Sorrutko sinäkin samaan mokaan makuuhuoneessa?

Lähes kolme neljäsosaa kumppaninsa kanssa asuvista amerikkalaisista tuo matkapuhelimen mukanaan sänkyyn. Tapa vaatii veronsa ihmisten parisuhteista ja seksistä.

Asurionin uusi tutkimus tarkasteli, mitä ihmiset puuhaavat makuuhuoneessa. 2 000 ihmistä kattanut kysely paljasti, että puhelimen selaaminen oli ylivoimaisesti suosituin ajanviete makuuhuoneessa, ennen nukkumaanmenoa. Yllätys yllätys, ihmiset, jotka ottavat puhelimen mukaan nukkumaan mennessään, päätyvät kaksi kertaa todennäköisemmnin viettämään aikaa puhelimessaan, kuin harrastamaan seksiä. Neljäsosa vastaajista myönsi, että viimeinen asia, jonka he näkevät ennen silmiensä sulkemista, on puhelimen näyttö, ei heidän kumppaninsa.

Lue myös: Tämä trendikäs dieetti pilaa seksielämäsi!

Tulosten valossa ei tule sokkina, että yli puolet vastaajista koki, etteivät he viettäneet tarpeeksi laatuaikaa kumppaninsa kanssa. 35% koki, että puhelimen käyttö on vaikuttanut negatiivisesti heidän seksielämäänsä. Joka kolmas pariskunta oli keskustellut puhelimessa iltaisin vietetyn ajan vähentämisestä.

– Teknologian on tarkoitus auttaa meitä vahvistamaan yhteyksiä läheistemme kanssa, ei estämään niitä, muistuttaa Asurionin tiedottaja Bettie Colombo.

Lue: Sujuuko seksi arjen kiireessä rutiinilla? Paranna parisuhdettasi ja seksielämääsi karezzalla! 

Vastaajat ottivat puhelimen sänkyyn keskimäärin yli neljänä yönä viikossa, He viettivät puhelimessa keskimäärin lähes 40 minuuttia ennen nukkumaanmenoa. 93 prosenttia vastaajista nukkuu puhelin käsen ulottuvilla ja lähes 10 prosenttia nukkua puhelin tyynyn alla.

Lähde: New York Post

LUE MYÖS: Matti Nykänen ja Pia-vaimo avoimena seksielämästään: ”Meillä ei ole sovintoseksiä!”


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!