Hyppää pääsisältöön
Mikä naisia kiihottaa?

Tämä pieni teko mieheltä saa naiset sekoamaan himosta sängyssä - "Se kiihottaa todella paljon!"

Se, mistä kukakin pitää sängyssä, on toki yksilöllistä. Yleisesti ottaen miehet kuitenkin nauttivat siitä, että nainen ilmaisee nautintonsa. Toisin päin asia ei kuitenkaan ole itsestäänselvyys. Koska naisten mieltymyksiä voi olla vaikea arvuutella, eräs mies päätti kysyä asiaa suoraan. Reddit-käyttäjä kysyi Cavsfan1212, kiihottaako miesten voihkiminen naisia.

Mies sai kuin saikin varsin yksimielisen vastauksen. Hänelle lähetettiin yli 250 kommenttia, jotka olivat valtaosin yhtä ja samaa mieltä asiasta. Vastaus vaikuttaisi olevan "kyllä". Naiset selittivät, että miehen äänteleminen on seksikästä, koska se antoi heille itseluottamusta siitä, että he tekivät asiat oikein sängyssä.

– Hyvä Jumala, kyllä! Minua kiihottaa todella paljon, kun kuulen hänen voihkivan, kun ratsastan hänen päällään.

– Rakastan kuunnella mieheni ääntelevän seksin aikana. Hän ei niinkään voihki naisellisesti, mutta hän päästää tahdosta riippumattomia kurkkuääniä, jotka saavat minut villiksi.

– Mies, jolta löytyy erilaisia vokalisaatioita, on todella kuuma. Se on alkukantaista, ja on kiihottavaa, että olet niin innoissasi, ettet osaa pukea sitä sanoiksi, ne ovat eläimellisiä ääniä.

– Eihän siinä ole mitään järkeä, ettei halua nähdä / kuulla kumppaninsa nauttivan.

Lähde: Reddit


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!