Tämä penislävistystä harkitsevan tulee tietää!

Hotnow | 29.11.2017 21:40

Miesten genitaalilävistykset ovat yleistymään päin. Peniksen sorkkiminen neulalla voi kuulostaa pelottavalta, mutta lävistystä himoitseville lopputulos on pienen kivun arvoinen. Lävistäjä Chris Saint kertoo Men's Health-lehdessä, millaisiin asioihin genitaalilävistystä harkitsevan on syytä varautua. 

Miesten yleisimmät ja tunnetuimmat genitaalilävistykset ovat Prinssi Albert ja Frenum. Ensinmainitussa lävistys menee virtsaputkesta sisään ja tulee ulos terskan alapuolelta. Frenum puolestaan tehdään terskan alla olevaan jänteeseen, ja niitä voidaan tehdä useampi riviin. Itse lävistyksen teko ei kestä kauaa, ja kipu on nopeasti ohi. Toipuminen kuitenkin ottaa aikaa, ja genitaalilävistyksen kanssa eläminen vaatii hieman totuttelua.

– Sinun on opeteltava tekemään kaikki uudelleen, sanoo Saint:

– Se ei ole kovin kivuliasta. Kyse on pikemmin siitä, että kehosi on nyt erimallinen.

Toipuminen kestää tavallisesti noin 6-8 viikkoa, joskin se on yksilöllistä. Ensimmäisten viikkojen ajan jopa virtsaaminen on oma haasteensa. 

– Siinä kannattaa olla varovainen, sillä pissaa voi tulla myös Prinssi Albertin alemmasta reiästä, varoittaa Saint:

– Saatat joutua pissaamaan istualtaan tai tukkimaan reiän.

Seksielämään lävistys vaikuttaa useammallakin tavalla. Ensinnäkin kondomi on lävityksen myötä opittava pukemaan ylle eri tavalla. Jotkut tutkimukset ovat osoittaneet, että genitaalilävistys kasvattaa hieman sukupuolitautitartuntojen riskiä. Kondomin kanssa onkin oltava erityisen tarkka ja hellävarainen, jottei lävistys hajota sitä.

Lävistyksestä riippuen seksin harrastamista saattaa joutua välttelemään parantumisen alkuvaiheessa. Alussa seksiä on syytä harjoittaa varovasti. Parannuttuaan lävistys voi parantaa seksielämää, tai ainakin moni niin vannoo. Lävistyksen ulkonäkö voi lisätä seksuaalista nautintoa (tai mausta riippuen vähentää sitä). Titaaniset korut ovat myös alttiita lämpötilan muutoksille, mitä voi halutessaan hyödyntää seksissä.

Lähde: Men's Health

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:ALL OVER PRESS
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!