Hotnow

Tämä on joulun juhlapyhien suosikkiseksiasento - näin se toimii!

22.11.2018 22:01

Yhdysvalloissa vietetään joulusesongin käynnistävää kiitospäivää tänään torstaina (22.11.). Kalkkuna on perinteisesti ollut amerikkalaisen juhlapöydän helmi, mutta nyt se on vakiinnuttanut paikkansa myös joulumieltä pullollaan olevien seksin harrastajien makuuhuoneissa.

"Kalkkuna" on juhlapyhiä rakastavien uusi suosikkiasento. Näin se toimii: mies asettuu naisen taakse ja ottaa tämän takaapäin. Sitten hän päästää ilmoille kalkkunamaisen kaakatuksen ja piiskaa naista avokädellä pakaralle. Ainakin teoriassa punertavan kädenjäljen tulisi muistuttaa kalkkunan äärivivoja.

On toivottavasti sanomattakin selvää, että jos haluat kokeilla "kalkkunaa" tänä talvena, on asiasta syytä puhua kumppanin kanssa etukäteen. Sen lisäksi, ettei toisen läiskiminen ilman lupaa ole missään nimessä hyväksyttävää, kalkkunakaakatus varmasti säikyttää kumppanin, joka ei sitä osaa odottaa.

Mikäli kumppani ei innostu piiskaamisesta, kalkkunan voi toteuttaa myös muulla tavoin. Urban Dictionaryn mukaan kalkkuna voi tarkoittaa myös metodia, jossa mies vetää ainoastaan kiveksensä näkyviin boksereista niin, että ne muistuttavat kalkkunan helttaa.

Lähde: Metro UK
 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!