Tämä kolmen kimppa kasvattaa suosiotaan!

Hotnow | 15.11.2017 20:30

Rachel, 25, joka elää polyamorisessa suhteessa, nimeää suosikki-seksiasennokseen Eiffel-tornin. Kahden miehen kanssa parisuhteessa elävä nainen nauttii asennosta, jossa hän on nelinkontin lattialla ja antaa suuseksiä yhdelle miehelle samalla, kun toinen miehistä harrastaa hänen kanssaan seksiä takaapäin. Eiffel-tornin puuhasta tekee hetki, jolloin miehet antavat toisilleen yläfemman Rachelin yllä, muodostaen ikään kuin kolmion.

– Se on paras pala, hän vakuuttaa.

Rachel sanoo nauttivansa siitä, että hän saa olla "huomion keskipisteenä", ja hallita kahta miestä samanaikaisesti. Eikä Rachel ole yksin mielipiteensä kanssa.

Vaikka tyypillisimpään kolmen kimppaan kuuluu mies ja kaksi naista, yhä useampi nainen haluaa kokeilla kolmen kimppaa kahden miehen kanssa. Tutkija Ryan Scoats, jolla on tohtorintutkinto kolmen kimpoista, uskookin, että kahden miehen väliseen seksiaktiin suhtaudutaan nyt vähemmän tuomitsevasti kuin ennen. Itse asiassa, Scoatsin tutkimuksen mukaan viisi heteroseksuaalia miestä 30:stä on kokeillut seksiä miehen kanssa. Homofobian väheneminen on antanut miehille uudenlaisen mahdollisuuden tutkailla seksuaalisuuttaan juuri esimerkiksi kolmen kimpan kautta.

Samaan suunnanmuutokseen uskoo sosiologi Jane WardNot Gay: Sex Between Straight White Men-kirjan kirjoittaja. Wardin mukaan on yhä yleisempää, että miehet, jotka eivät koe olevansa bi- tai homoseksuaaleja, kokeilevat seksiä miesten kanssa. Joustava seksuaalisuus on käsite, joka on yleistynyt lähihistoriassa, ja Wardin mukaan sekä naiset että miehet ovatkin valmiita tutkailemaan seksuaalisuuttaan entistä avoimemmin.

Toki kaikki miehet eivät innostu ajatuksesta, että heidän pitäisi harrastaa seksiä toisen miehen kanssa. Kolmen kimpassa tämä ei myöskään ole välttämättömyys. Kahden miehen, jotka tyydyttävät naista, ei tarvitse olla vuorovaikutuksessa keskenään, elleivät he sitä halua. Tärkeää on ainoastaan se, etteivät omat ennakkoluulot tule nautinnon tielle.

– Miehillä on harhaluulo, että jos he ottavat osaa aktiin toisen miehen kanssa, se tekee heistä homoja, ja tarkoittaa, että he pitävät miehistä. Tämä voi olla totuus [jos molemmat miehet ovat homoja], mutta sen ei tarvitse olla niin. Kyse voi olla vain nautinnosta tai uudesta kokemuksesta, vakuuttaa seksologi Nicoletta Heidegger.

Lähde: Men's Health

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:ALL OVER PRESS
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!