Hyppää pääsisältöön
Likaiset lakanat voivat tappaa tunnelman.

Tämä asia sammuttaa sekä naisten että miesten halut!

Makuuhuoneella on yllättävän suuri vaikutus seksielämääsi, sillä vääränlainen sisustus voi sammuttaa uuden kumppanin halut kuin seinään. Perfect Home kysyi 2000 brittisinkulta, mitkä ovat inhottavimpia asioita, mitä seksikumppanin makuuhuoneessa voi kohdata. Yllättävää kyllä, miehet ja naiset jakoivat saman kauhuskenaarion.

Sotku, tissikalenterit, pehmolelut...

Vastaajat sukupuolesta riippumatta olivat sitä mieltä, että pornografia tai alastomuutta esittävät julisteet makuuhuoneessa ovat kaikkein tehokkain halujen sammuttaja. Peräti 42% vastaajista oli niitä vastaan. Naiset suhtautuivat yllä mainittuihin löydöksiin miehiä kielteisemmin. Lisäksi yhdeksän prosenttia vastaajista oli sitä mieltä, ettei minkäänlaisten seksiin viittaavien välineiden, kuten seksilelujen tai ehkäisyn, esille asettaminen ole hyväksyttävää.

Miesten kannattaa kiinnittää myös erityistä huomiota siisteyteen, sillä naiset sanoivat, että sotkuinen makuuhuone ja likaiset vaatteet lattialla niin ikään tappavat tunnelman. Miehet puolestaan haluavat perääntyä makuuhuoneesta, jota koristavat pehmolelut. Kaiken kaikkiaan kymmenisen prosenttia vastaajista sanoi, että makuuhuoneen sisustus vaikuttaa siihen, päättyykö ilta vällyjen väliin.

Lähde: MirrorPerfect Home

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!