Naisen orgasmiin ei ole takuuvarmaa konstia.

Tämä asento ei sittenkään takaa orgasmia - mutta yksi takuuvarma keino vielä on!

18.08.2017 17:38

Miehet ovat jo pitkään etsineet takuuvarmaa tapaa, jonka avulla tuottaa naiselle orgasmi. Taannoin Daily Star -lehden sekspertti julisti, että lähetyssaarnaaja on naisen orgasmin kannalta ylivoimaisesti paras seksiasento.

– Se on yksi harvoista asennoista, jotka mahdollistavat sekä sisäisen että ulkoisen stimulaation ilman sormien tai lelujen käyttöä, Annabelle Knight selitti tuolloin.

Kaikki naiset eivät kuitenkaan ole yhtä mieltä Knightin hypoteesin kanssa. Lähetyssaarnaaja ei ole läheskään jokaisen naisen suosikki. Suurin syy tähän on, että se ei todennäköisesti johda naisen orgasmiin ilman muuta stimulaatiota. Cosmopolitanin tutkimuksen mukaan vain 57 prosenttia heteroseksuaaleista naisista saa orgasmeja kumppaninsa kanssa, kun taas miehillä sama lukema on 95 prosenttia. Merkittävin syy tähän on klitorisstimulaation puuttuminen. Tutkijoiden mukaan vain pieni osa naisista kykenee saamaan orgasmin ainoastaan penetraation avulla. Sen sijaan jopa 75 prosenttia naisista tarvitsee penetraation ja klitorisstimulaation yhdistelmää.

Jokainen nainen on ainutlaatuinen

Jokainen nainen, ja jokainen emätin, on ainutlaatuinen, ja jokaisella naisella on omat suosikkinsa sängyssä. Jotkut asennot, mukaan lukien lähetyssaarnaaja, toki tarjoavat hieman klitorisstimulaatiota. Se, että miehen lantio ajoittain hieraisee klitorista, ei kuitenkaan ole tehokas tapa saattaa naista kliimaksiin. Useimmat tutkimukset viittaavat siihen, että naiset tarvitsevat vaihtelevaa stimulaatiota orgasmin aikaansaamiseksi. Tähän esimerkiksi sormet ja lelut ovat huomattavasti tehokkaampi vaihtoehto.

Ja kenties kaikkien takuuvarmin keino on kysyä kumppanilta suoraan, mistä tämä pitää.

Lähde: Men's Health

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!