Hotnow
Katso videot!

Tämä YouTube-sarja opastaa oikean seksilelun hankinnassa - luvassa katugallupeja seksimieltymyksistä!

20.02.2020 22:05

Vaikka seksilelut ovat yleistyneet viimeisen parin vuosikymmenen aikana, moni ei vieläkään uskalla puhua niistä avoimesti, edes oman kumppanin kanssa. YouTube-sarja How to Sex Toy opastaa katsojat nimensä mukaisesti seksilelujen saloihin. Cosmopolitanin luotsaamaa sarjaa vetää seksuaalikasvattaja Haylin Belay.

– Minun tehtäväni on auttaa kaikkia elämään terveellisempää ja nautinnollisempaa elämää, kenties sähköisten apuvälineiden avulla, hän selittää. 

Uudessa sarjassaan Belay jututtaa ihmisiä Manhattanin kaduilla itsetyydytyksestä ja seksileluista. Hän esittelee erilaisia leluja moneen eri makuun ja tarkoitukseen, ja ennen kaikkea pyrkii hälventämään leluihin liittyvää leimaa. Häpeäkulttuuri on vahingollinen, sillä ihmiset eivät uskalla puhua heitä askarruttavista asioista. Tilastot osoittavat, että tiedon puute heijastuu negatiivisesti seksuaaliterveyteen.

– Yksi niistä asioista, joita rakastan eniten työssäni, on se, että pelkällä hyväksyvällä asenteella voin auttaa ihmisiä puhumaan haluistaan ja käymään keskusteluja, joita he ovat vältelleet vuosien ajan, Belay jatkaa.

Lähde: Cosmopolitan, YouTube

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Ex-jengiläinen Mika ”Immu” Ilmén ja Karhuryhmän jättänyt Harri Gustafsberg paiskasivat kättä: ”Hienoa tavata ilman konepistooleja”

Katso video!

Raimo Helminen kyynelehtii Seiskan toimittajan armottomassa grillauksessa - täräyttää lopulta suoraan mielipiteensä: "Tällä kertaa jätetään väliin!" Katso Siivet suussa!

Katso video!

Totuus syöpää sairastavan Janita Lukkarisen voinnista paljastuu Seiskan koskettavassa minidokumentissa: ”Kuolen 27-vuotiaana – olen jo niin huonossa kunnossa”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!