Hyppää pääsisältöön
Seksityöläisetkin kamppailevat veroilmoitusten kanssa.

Tältä näyttävät seksityöläisen verovähennykset!

Taas on se aika vuodesta, kun moni kamppailee veroilmoituksensa kanssa. Seksityöläiset maksavat veroja siinä missä muutkin. He ovat itsenäisiä ammatinharjoittajia ja joutuvat täyttämään asianmukaiset veroilmoitukset.

On olemassa jopa seksityöhön erikoistuneita kirjanpitäjiä, jotka tietävät tarkalleen, mitkä ammatin kulut kuuluvat verovähennyksiin. Muun muassa mainonnan, verkkosivujen ja työasuntojen sekä -puhelinten lisäksi seksityöläisen verovähennyksiin kuuluu myös perinteisemmistä poikkeavia kuluja.

On itsestään selvää, että kondomit, liukasteet, hierontaöljyt, nenäliinat ja kosteuspyyhkeet menevät seksin ammattilaisella verovähennyksiin. Myös suihkugeeli, suuvesi, pyyhkeet ja puhtaat lakanat kuuluvat työkuluihin.

Korkokengät ja PVC.stä valmistetut univormut ovat yllättävän kalliita, puhumattakaan piiskoista, sitomatarvikkeista ja dildoista. Onneksi seksityöläinen saa vähentää ne veroistaan.

Kuten monelle työssä käyvälle, myös seksityöläiselle kertyy paljon matkakuluja. Asiakkaasta riippuen matkustusvälineet vaihtelevat bussista lentokoneeseen.

Yllättävää kyllä, seksityöläisiltä kuluu töissä paljon rahaa elintarvikkeisiin. Ammattilaisen mukaan ruoka on yksi asiakkaiden yleisimmistä toiveista. Eräs nainen kertoo joutuneensa ostamaan asiakkaalleen yli satasella kermakakkuja. Kuitti ostoksesta päätyi luonnollisesti verovähennyksiin.

Lähde: Metro


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!