Tällöin suhteessa petetään - varo näitä sudenkuoppia!

Hotnow | 08.05.2017 19:00

Seksi on tärkeä osa onnellista parisuhdetta. Seksielämän laatu kuitenkin muuttuu ja kehittyy suhteen edetessä. Selvittääkseen, miten suhtautuminen seksiin vaihtelee suhteen eri vaiheissa, DrEd.com haastatteli 1000 eurooppalaista ja 1000 amerikkalaista.

Ei liene suuri yllätys, että pettämisen todennäköisyys voi kasvaa, kun tyytyväisyys nykyiseen seksisuhteeseen vähenee. Tuoreessa suhteessa pettämisen todennäköisyys oli etenkin naisten kohdalla pienimmillään. Miehistä 8 prosenttia, ja naisista 7 prosenttia petti suhteen ensi metreillä. Puolen vuoden, tai vuoden yhdessäolon paikkeilla parien sitoutuneisuus oli parhaimmillaan. Ainoastaan 3 prosenttia naisista ja 6 prosenttia miehistä petti tässä vaiheessa suhdetta

Tutkimukseen osallistuneiden tyytyväisyys seksielämään kuitenkin lähti laskuun ensimmäisen seurusteluvuoden jälkeen. Samalla uskottomuuden todennäköisyys lähti nousuun. Toisen tai kolmannen vuoden aikana miesten todennäköisyys uskottomuuteen oli kohonnut 6 prosentin tasolle. Naisten lukema oli korkeampi kuin koskaan, 8 prosenttiyksikköä.

Neljän vuoden seurustelun jälkeen tilanne oli synkimmillään. Sekä miesten että naisten tyytyväisyys heidän seksielämäänsä oli laskenut merkittävästi. Tähän mennessä pettämisen todennäköisyys miehillä oli palannut 8 prosenttiin, ja naisilla lukema sen kun jatkui kasvuaan. Naisten lukema kasvoi neljän vuoden jälkeen jopa 10 prosenttiin.

Vaikka yli 90 prosenttia amerikkalaisista uskoi, että pettäminen on moraalisesti väärin, yli 30 prosenttia naimisissa olevista amerikkalaisista myönsi pettäneensä kumppaniaan.

Lähde: DrEd.com

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!