Skip to main content
Tällaista on työ seksikaupassa.

Tällaista on työ seksikaupassa: anaaliseksiä himoinnut mummo jäi myyjän mieleen!

Seksikaupan työntekijän päivät kuluvat seksilelujen parissa, ja he kohtaavat työssään paljon värikkäitä persoonia. Sh!-erotiikkaliikkeen myymäläpäällikkö, Renee Denyer, on työskennellyt alalla 10 vuotta. Nyt hän paljastaa, millaista seksiliikkeen arki on. 

– Se on normaali myyntityö. Ainoastaan itse tuote on erilainen, hän aloittaa.

Elintarvikkeiden tai muotivaatteiden sijaan Denyerin työpaikan hyllyiltä löytyy silikonista valmistettuja vaginoita ja peniksiä. Dreyerin mukaan liikkeessä käy kaikenlaisia ihmisiä. Toisinaan jotkut asiakkaat unohtavat, että he ovat makuuhuoneen sijaan kaupassa.

– Joudumme säännöllisesti pyytämään pariskuntia rauhoittumaan. Yksi pari yritti seksiä pukuhuoneessa, toinen pari harrasti kuivaseksiä muiden asiakkaiden edessä, hän kuvailee.

Työssä kyse avarakatseisuudesta

Vaikka työntekijän on tunnettava tuotteet, Denyer vakuuttaa, että työssä on kyse muustakin kuin seksileluista:

– Tapaan naisia, jotka eivät ole koskaan saaneet orgasmia, ja naisia, jotka ovat kohdanneet seksuaalista väkivaltaa. Minun työni on saada heidät tuntemaan olonsa rennoksi ja turvalliseksi, sekä tarjota heille ratkaisuja tai tuotteita, jotka voisivat auttaa heitä.

Hänen mukaansa työssä onkin ennen kaikkea henkilökohtaisen palvelun tarjoamisesta ja avarakatseisuudesta. Työssä pyritään murtamaan seksin ympärillä leijuvaa stigmaa ja oikaisemaan asiakkaiden harhaluuloja seksistä.

Asiakkaat eivät enää järkytä

Vaikka työntekijällä ei tarvitse olla henkilökohtaisia S&M-mieltymyksiä, ei töihin kaivata tiukkapipoja. Seksikaupan työntekijän on pidettävä mielensä avoimena, ja oltava valmis hyväksymään asiakkaiden mieltymykset, vaikka ne eivät itseä sytyttäisikään. Denyer sanookin, etteivät asiakkaat kykene järkyttämään häntä. Kymmenen vuoden aikana hän on nähnyt kaiken mahdollisen.

– Muun muassa seitsemänkymppisen naisen, joka aikoi kokeilla anaaliseksiä ensimmäistä kertaa, hän paljastaa.

Lähde: Metro UK


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!