Tällaista on keski-ikäisten seksielämä: "Fifty Shades of Grey vaikuttaa!"

Hotnow | 19.02.2017 20:05

Keski-ikäiset hakevat rohkeasti piristystä seksielämäänsä, paljastaa Mirror-lehden kysely.

Tuhatta 40-70-vuotiasta haastatelleen lehden mukaan keski-ikäiset ihmiset kokeilevat rohkeammin uusia tapoja, joilla tuoda piristystä makuuhuoneeseen. Suosituimmiksi keinoiksi osoittautuivat muun muassa seksilelut ja roolileikit.

Suhdeasiantuntija Pam Spurrin mukaan keski-ikäisten seikkailunhalusta käy kiittäminen heidän itsetuntoaan.

– Itsetunto kohoaa tässä iässä. Ihmiset tietävät, mistä he pitävät, ja osaavat myös pyytää sitä, Spurr selittää.

Hän lisää, että keski-ikäiset eivät enää jaksa turhaan ujostella vartaloitaan.

– Siinä vaiheessa, kun alat hyväksyä itsesi sellaisena kuin olet, alat myös kokea olevasi paremman seksin arvoinen. 

Seksikaupat ovat kohentuneet

Spurrin mukaan ajat ovat myös muuttuneet. Nykyään ihmiset iästä riippumatta ovat entistä valmiimpia kokeilemaan uusia asioita.

– Ihmiset ovat entistä tietoisempia kuinka hauskaa pidetään. Seksikaupat eivät ole enää rähjäisiä, piilossa olevia paikkoja. Emmekä tietenkään voi aliarvioida Fifty Shades of Greyn vaikutusta, Spurr jatkaa.

Monet parit löytävät itselleen aikaa lasten muutettua pois kotoa. Toiset taas ovat avioeron myötä ensimmäistä kertaa pitkään aikaan sinkkumarkkinoilla, ja haluavat ottaa siitä kaiken irti.

– Keski-ikäiset ihmiset eivät enää tyydy piippuun ja tossuihin. He liikkuvat, he ovat hyvässä kunnossa ja energisiä, Spurr toteaa.

Ehkäisyä ei tarvitse murehtia

Kohonneen itsetunnon lisäksi keski-ikäiset kiittivät parantuneesta seksielämästään muun muassa syvempää yhteyttä kumppanin kanssa. Toiset taas sanoivat innostuneensa sänkypuuhista uudestaan siinä iässä, kun ehkäisystä ei enää tarvinnut murehtia.

Kaiken kaikkiaan kolmannes vastaajista koki, että heidän seksielämä oli nyt parhaimmillaan. Yli 40 prosenttia sanoi harrastavansa saman verran, tai jopa enemmän, seksiä kuin nuorempana.

Lähde: Mirror

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!