Katso kuvat!
Kelly Kalonji.

Tajuttomassa tikissä! Yksi Suomen seksikkäimmistä naisista on nykyään sinkku ja kaipaa vappusutinaa – mutta korona sotkee suunnitelmia: ”Omg, tää on kauhee tilanne”

Hotnow | 01.05.2020 18:31

Suomessa vietetään parhaillaan poikkeuksellista vappua. Munkkijuhlaa vuosimallia 2020 ei tulla muistamaan minään valtaisana simarallina tai ihmismassojen täyttäminä megabileinä, kiitos veemäisen viruspandemian. Mantakin lakitetaan kiltisti etänä.

Maailmanlaajuinen poikkeustilanne korpeaa rajusti Kelly Kalonjia, joka olisi ollut enemmän kuin valmis laittamaan jalalla koreasti. Takavuosien Miss Helsingin parisuhdetilanne on nyt nimittäin sellainen, että hän on lopullisesti vapautunut sinkkumarkkinoille.

– Todellakin olen! Tekisi niin paljon mieli päästä juhlimaan ja pitämään hauskaa, mutta minkäs teet. Minua ei olisi lainkaan haitannut, vaikka olisi ollut vähän vappusutinaa, iloluontoinen Kelly kihertää Seiskalle.

Lue myös: Missikaunotar Kelly Kalonjin hurja muodonmuutos – ”Peppuni ja tissini turposivat kuin pullataikina!”

Kelly Kalonji vapautui hiljattain sinkkumarkkinoille ja vienti on sen mukaista. Missikaunottaren inbox huutaa ns. hoosiannaa.
Kelly Kalonji vapautui hiljattain sinkkumarkkinoille ja vienti on sen mukaista. Missikaunottaren inbox huutaa ns. hoosiannaa.

Liian kireät trikoot

Vaikka monella kasvaa banaani otsassa, Kellykin ymmärtää sen, että kaikkein tärkeintä on kuitenkin terveys. COVID-19 -viruksen estämiseksi on tehtävä kaikki mahdollinen.

Lue myös: Historiallisen kuumat alusvaatekuvat! Turkulainen missikaunotar Kelly Kalonji poseeraa rohkeampana kuin koskaan – ”Rakastan naisellisia muotoja”

– En ole itsekään juuri ulkona liikkunut. Tai no, pari kertaa olen käynyt Kaivarissa (Kaivopuistossa) kävelemässä, mutta se on ehkä ollut vähän kiusallista.

Miten niin kiusallista?

– No koska jengi tuijottaa. Ne ihan tosissaan tuijottaa, koska tykkään liikkua tosi kireissä trikoissa. Jos ihan suoraan sanon, niin olen tällä hetkellä tosi hyvässä kunnossa, koska olen treenannut ihan sikana kotona! Kelly kehaisee.

Kelly kaipaisi kovasti vappusutinaa, mutta koronapandemia lyö kapuloita rattaisiin.
Kelly kaipaisi kovasti vappusutinaa, mutta koronapandemia lyö kapuloita rattaisiin.

Satoja treffipyyntöjä?

Varsinaissuomalainen Kelly on helsinkiläistynyt vauhdilla sen jälkeen, kun hän erosi joitakin kuukausia sitten turkulaisesta luksusvenemiljonääristä. Myrskyisä suhde erotti kaksikon ja palautti sitten taas yhteen yhä uudelleen ja uudelleen.

Lue myös: Venemiljonääristä eronnut Kelly Kalonji keskittyy uraansa – ”Olen päättänyt pysytellä mahdollisimman kaukana kaikista miehistä!”

Kelly vakuuttaa, että tämänkertainen ero on kuitenkin lopullinen.

– Kyllä se sitä on. Viihdyn nyt todella hyvin sinkkuna! Joku on ehkä huomannutkin sen Instagramistani, johon olen alkanut postailla vähän tuhmempaa materiaalia.

– Voin kertoa, että somessa satelee viestejä ja treffipyyntöjä. Saan niitä jopa satoja päivittäin, mutten voi koronan takia mennä kenenkään kanssa treffeille. Omg, tää on kauhee tilanne, Kelly tilittää suruissaan.

Kaikesta huolimatta Seiska toivottaa kaikille hyvää vappua!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto & Kellyn kotialbumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!