Katso kuva!

Taidokas alastonkuva julki - suomalainen fitnesskaunotar Eveliina Tistelgren riisuutui kameran edessä: "Nude Yoga Girlistä inspiroituneena!"

Hotnow | 21.08.2020 18:41

Seiska on uutisoinut suomalaisesta Vilma Peltosesta, jonka ylläpitämä Nude Yoga Girl -tili on saavuttanut Instagramissa valtavaa suosiota.

Nude Yoga Girl -tilillä on peräti yli 1,2 miljoonaa seuraajaa ja nakujoogakuvat ovat innoittaneet naisia ympäri maailman poseeraamaan alastomana erilaisissa jooga-asennoissa.

Lue lisää: Jösses! Suomalainen Nude Yoga Girl -kaunotar Vilma Peltonen julkaisee nyt verkossa K18-materiaalia - tienaa rohkeilla alastonkuvilla hurjia summia!

Nyt Nude Yoga Girlin esimerkkiä seuraa suomalainen fitnessurheilija Eveliina Tistelgren, 29, joka voitti lajin maailmanmestaruuden viime syksynä. 

Eveliina julkaisi perjantaina Instagram-tilillään rohkean alastonkuvan, jossa hän on linjakkaassa jooga-asennossa laiturilla Nauvossa. Eveliina on kuvassa selkä kameraan päin, joten vartalon kriittisimmät kohdat eivät otoksesta paljastu, mutta silti kuva paljastaa fitnesstähden loistavan vartalonhallinnan.

- Hyvää huomenta. Nude Yoga Girlistä inspiroituneena, Eveliina kirjoitti kuvatekstissä.

Lue lisää: Instagramin supersuositun Nude Yoga Girl -nakutilin takana on tunnettu suomalaiskaunotar - alastonkuvien ottaja on ex-jalkapallotähti!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good Morning 💫 . Inspired by @nude_yogagirl 😘

Henkilön Eveliina Tistelgren (@eevsku) jakama julkaisu

Eveliinan kuva ihastuttaa sosiaalisessa mediassa suuresti, ja muutamat julkisuudesta tutut ihmisetkin ovat rientäneet ylistämään kaunista otosta.

- Rakastan tätä, ex-missi Lotta Hintsa kirjoitti kommenttikenttään.

- Hieno! Eläköön naisen kauneus! kommentoi puolestaan ex-juontaja Kirsi Salo.

Myös nyrkkeilijä Elina Gustafsson ja radiojuontaja Alma Hätönen ihastelivat Eveliinan kuvaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Viimeinen 12kk on tuonut mukanaan niin paljon muutoksia kaikilla tasoilla ja osa-alueilla mun elämässä, että mieli ei pysy koko ajan perässä. Onneksi on ollut mahdollista pitää kalenteria sopivan vapaana & on ollut aikaa tän kaiken prosessoinnille 🙏⁣ ⁣ Oikeastaan tää prosessi lähti käyntiin jo viime vuonna aiemmin, reilusti ennen mm kisoja ja uran lopettamista. Jouduin siksi pohtimaan myös pitkään, että onko mulla enää tarpeeksi paloa kisaamiseen ja ennen kaikkea voittamiseen? Lopulta päädyin kuitenkin siihen, että nyt jos koskaan on vedettävä se homma loppuun saakka ja annettava kaikkensa. Koska tiesin myös, että se potentiaali oli mussa sisällä, tiesin sen koko uran ajan.⁣ Onneksi en jättänyt matkaa kesken.⁣ ⁣⁣ Tiesin myös, että kun kisat on ohi ja ura loppuu, tulee muutos olemaan iso.⁣ ⁣ Vapautuminen on ollutkin isoa. Tekeminen ja valinnat lähtee eri energiasta käsin kuin aiemmin. Suorittamisen ja boksissa elämisen tilalla on rauhaa, luottamusta, vapautta ja kuplivaa energiaa.⁣ Enemmän rakkautta, itseä ja muita kohtaan. Enemmän elämää.⁣ ⁣⁣ Saan elämältä kaiken.⁣ En kaikkea kerralla, mutta juuri oikeassa hetkessä.⁣⁣ ⁣⁣ -⁣⁣ ⁣⁣ Syksy Boost materiaali aukeaa perjantaina. Tuu mukaan 🧡 Lue lisää profiilin linkistä tai stoorista 🍁 #eevskutraining @eevskutraining

Henkilön Eveliina Tistelgren (@eevsku) jakama julkaisu

Eveliina lopetti fitnessuransa viime vuonna MM-kultansa jälkeen. Hän työskentelee nykyisin urheiluvalmentajana ja kirjoittaa myös suosittua blogia.

Hänellä on Instagramissa yli 57 000 seuraajaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rakkaus. Vahvin, tärkein kaikista ja kaikesta. Kaiken pohja ja elämän energia. Rakkaus parantaa, kasvattaa, koskettaa, vahvistaa. Ja myös satuttaa, tekee kipeää.⁣ ⁣ Olen äärettömän kiitollinen, että olen saanut kokea elämäni aikana niin suurta rakkautta. Niin ydinperheen kuin ystävienkin kanssa. Sekä myös upeaa, voimakasta, parantavaa, romanttista rakkautta. Enemmän kuin kerran.⁣ ⁣ Joskus rakkaus muuttaa muotoaan ja vaikka muutos tuntuu haastavalta sekä raastavalta, sitä tietää jossain syvällä, että muutos on pakollinen. Se on tapahtunut jo, eikä paluuta vanhaan ole vaikka haluaisi.⁣ ⁣ Elämä, me jokainen ja kaikki ihmissuhteet muuttuvat koko ajan. Joskus se muutos on hyvinkin erilaista kuin mitä on ajatellut. Tämä vuosi on opettanut juurikin lisää taas siitä, että vaikka tulevaisuutta on kiva suunnitella sekä visualisoida, niin kaikki ei aina silti mene niinkuin ajatteli.⁣ ⁣ Muutos ja tulevaisuuden tietyistä visioista irtipäästö on haastava sekä kasvattava prosessi, joka vaatii aikaa. Kaikki menee palasiksi, joista rakennetaan uusi kokonaisuus. Uusi parempi kokonaisuus. Mahdollisuus luoda itsensä ja tuleva uudelleen.⁣ ⁣ Pikkuhiljaa tulee näkyviin uudenlaisia visioita ja haaveita. Usko rakkauteen sekä elämään vahvistuu. Elämä tuo eteen juuri ne asiat, ihmiset ja tapahtumat, kuin on tarkoituskin. Elämä on upeaa.⁣ ⁣ Haastavat muutokset ja päätökset johtavat aina jotain parempaa kohti. Uskallan hypätä ja luotan 🦋⁣

Henkilön Eveliina Tistelgren (@eevsku) jakama julkaisu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kun on vuosia, melkein 10 vuoden ajan putkeen, suorittanut ja elänyt suurin fokus yhdessä asiassa (urheilu), elämä näyttää ja tuntuu nyt aika erilaiselta. Unelmat, tarpeet, arvot ja halut ovat muuttuneet. On tutustuttava itseensä uudelleen. • Toimin eri tavalla ja keskityn eri asioihin itsessäni, arjessa, ihmissuhteissa, elämässä yleensä. En olekaan enää niin väsynyt tai keskittynyt yhteen asiaan. Asiat avartuu eri tavalla. Pintaan nousee uusia asioita ja näkökulmia. • Muutos on yleensä aina haastavaa vaikka lopulta se on meille parhaaksi. Se tuntuu vaikealta, koska se ei ole tuttua ja turvallista. On uskallettava heittäytyä uuteen ja luotettava, että se kantaa. Luotettava, että sen haastavan toisella puolella on jotain parempaa. Tulee hetki, kun huomaat, että kaikki meni juuri niinkuin pitikin. • Elämä kantaa, kun pitää itsestään huolta. Ottaa vastuun omasta onnellisuudestaan ja panostaa siihen, joka päivä. Onnellisuus ja kiitollisuus on valinta, se on tapa katsoa elämää. En ole aina ajatellut näin. Tämä on opeteltu malli ja sellainen, millä haluan elää. • Tunneihmisenä kuohuilta en välty, mutta olen oppinut suhtautumaan niihin uudella tavalla. Annan niiden tulla, olla, hengitän, kuuntelen. Ja annan mennä. Olen läsnä niissä hetkissä, kun kaikki on upeasti ja nautin siitä täysillä. Mutta hyväksyn myös sen toisen puolen. Enkä hae enää kummassakaan niitä huippuja, koska se on raskasta ja kuluttavaa. • Elämä on upeaa juuri nyt ❤

Henkilön Eveliina Tistelgren (@eevsku) jakama julkaisu

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:All Over Press & Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!