Taas läträtään spermalla! Viimeksi sitä pantiin pipariin - nyt otetaan lääkkeeksi!

13.05.2019 17:01

Vegaani ja vloggari Tracy Kiss, 31, on jo pitkään hehkuttanut sperman terveysvaikutuksia.

Tracy on esimerkiksi julkaissut YouTube-kanavallaan keksireseptin, jossa merkittävänä ainesosana on ehta siemenneste. Tracy on myös käyttänyt spermaa ihonhoidossa, ja hän vakuuttaa siemennesteen parantaneen hänen ruusufinninsä.

Tästä herkuttelemaan: Tämä näköjään sopii myös vegaaneille: Spermaa pikkuleipään ja herkkuhetki voi alkaa!

"Terveysjuoma"

Ravitsemusneuvojana ja henkilökohtaisena valmentajana työskentelevä Tracy vakuuttaa luonnon ihmeaine sperman pitävän myös flunssan loitolla!

Tracy väittää selättäneensä sairaudet tehostamalla immuunijärjestelmänsä toimintaa terveysjuomalla, joka sisältää hedelmiä, kookosmaitoa, mantelimaitoa ja siemennestettä. Koska sinkkuna elävällä Tracylla ei ole miestä kotona, tarvitsi hän juoman valmistamiseen ystävänsä apua. Mies toimitti Tracylle lämpimäiset kolmasti viikossa.

- Olin tuntenut oloni hieman alakuloiseksi, eikä minulla ollut lainkaan energiaa, mutta nyt olen täynnä energiaa ja mielialani on parantunut!

Tracy painottaa, ettei hänen luovuttajansa käytä alkoholia, tupakkaa tai huumeita. Siemennesteen maku näet vaihtelee sen mukaan, mitä mies on syönyt tai juonut. Jokaisella miehellä on toki oma, yksilöllinen maku tavarassaan.  

Tracy rohkaiseekin kaikkia kokeilemaan siemennesteen lisäämistä ruokavalioon.

- Sperma on mahtava tuote ja meidän pitäisi lopettaa lapsellinen suhtautuminen sitä kohtaan. Sen terveyshyödyt ovat hyvin tutkittuj. Monen naisen ja miehen kannattaisi hyödyntää siemennestettä, koska se on kehon itse tuottama aine vailla säilöntäaineita tai kemikaaleja.

Asiantuntijat skeptisiä

The Sunin haastattelema asiantuntijatohtori Carol Cooper ei ole aivan yhtä vakuuttunut siemennesteen lääkinnällisistä ominaisuuksista.

– Ei ole mitään tieteellistä näyttöä siitä, että sperman juominen pitäisi flunssan loitolla. Lisäksi, riippuen siitä, mistä siemenneste on peräisin, asetat itsesi alttiiksi HIV:n ja zikan kaltaisille viruksille, hän varoittaa:

- On totta, että sperma sisältää paljon sinkkiä verrattuna muihin ruumiineritteisiin, mutta ei verrattuna vitamiinitabletteihin tai moniin elintarvikkeisiin.

Tracya muiden epäluuloisuus ei ole lannistanut. Neito toivoo jonain päivänä löytävänsä itselleen poikaystävän, joka tuottaisi hänelle siemennestettä päivittäin.

- Haluan suhteen, jossa kumppanini kysyy joka aamu, haluanko yksi vai kaksi annosta smoothieeni!

Lähde: The Sun 

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: YouTube

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!