Svaippailu oli lopulta turhaa: Tinder-prinssi löysi elämänsä rakkauden varsin perinteisellä tavalla!

23.08.2019 16:33

Tinderin suosituin mies on löytänyt rakkauden, mutta ei suinkaan sovelluksesta. Mr. Tinderinä paremmin tunnettu Stefan-Pierre Tomlin, 29, tapasi uuden tyttöystävänsä Natasha Boonin, 27, perin vanhanaikaisella tavalla: yhteisten tuttujen kautta. 

Tomlin valittiin Mr. Tinderiksi vuonna 2017, kun sovellus ilmoitti lentäjäksi kouluttautuneen ja miesmallina työskentelevän miehen saaneet ennätykselliset 14 600 matchia kahdessa vuodessa. Nykyään casanova on kuitenkin varattu mies. Boon on yleisölle tuttu X Factor-laulukilpailusta.

- Kun näin Natashan ensimmäisen kerran, hän muistutti minusta Marilyn Monroeta, lontoolainen komistus kertoi The Sunin haastattelussa.

Yökerhotapaaminen

Pari vaihtoi numeroita yökerhossa tämän vuoden huhtikuussa ja on ollut erottamaton siitä lähtien. Ironista kyllä, Boon ei ole koskaan kokeillut deittisovelluksia. Nainen myöntää, että Tomlinin titteli hämmensi häntä aluksi.

- En ymmärtänyt, miksi hänen piti turvautua deittisovellukseen, vaikka hän on niin komea. Tunnen mustasukkaisuutta miettiessäni kaikkia hänen matchejaan, mutta osaan arvostaa sitä, että hän vetoaa niin moneen naiseen ja tunnen itseni etuoikeutetuksi saadessani olla hänen kanssaan.

Tomlin sanoo, että monet hänen sovelluksessa tapaamansa naiset olivat enemmän kiinnostuneita julkisuudesta, kuin tosirakkaudesta. Nyt hän ei ole kiinnostunut kenestäkään muusta naisesta, kuin Boonista. Heinäkuussa pari muutti saman katon alle.

- Haluaisimme alkaa tehdä yhdessä musiikkia ja vlogata ja jos asiat menevät hyvin, haluamme mennä kihloihin, ostaa talon ja perustaa perheen.

Lähde: The Sun

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: YouTube

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!