Ilmeisesti penis voi olla liian suuri.

Suuri penis pilasi näyttelijän Hollywood-uran - kerää kuitenkin kohteliasuuksia naisilta: "Olen maannut Oscar-ehdokkaiden ja -voittajien kanssa!"

14.06.2018 16:05

Mies, joka väittää omaavansa maailman suurimman peniksen, sanoo massiivisen miehuuden pilanneen hänen näyttelijän uransa. Jonah Falcon, 47, ei ole saanut vielä yhtäkään merklttävää roolia Hollywoodissa, ja hän uskoo syynä olevan hänen 34,30-senttinen peniksensä. 

Penis on ansainnut Falconille mainetta elokuvatuottajien keskuudessa. Mies, joka vakuuttaa olevansa "luonnollisesti suuri", tietää, ettei hänen suuri elimensä kuitenkaan sovi ammattilaisten mielestä vakaviin rooleihin.

– Se on jäädyttänyt urani, koska ihmiset eivät palkkaa minua. Tämä pakottaa minut tekemään pienempiä osia, Jonah järkeilee:

– Ehkä Iso-Britanniassa tai Saksassa sellainen voi edistää näyttelijän uraa, mutta Hollywoodissa se on vain negatiivinen asia.

Penis paksumpi kuin ranne

Onneksi Jonahille on kuitenkin ollut kookkaasta peniksestä toisenlaista hyötyä Hollywoodissa. Hän on nimittäin saanut kuulla naisilta paljon kohteliaisuuksia:

– Olen maannut julkkisten kanssa, mukaan lukien Oscar-ehdokkaiden ja Oscar-voittajien kanssa, hän paljastaa.

Jonah sanoo peniksen olevan paksumpi kuin hänen ranteensa. Miehen itsensä mukaan se on velttonakin yli 20 senttimetriä, eli huomattavasti suurempi, kuin keskivertopenis on erektiossa. 

Jonahilla on kuitenkin vielä pitkä matka edessään, ennen kuin hän saa maailman suurimman peniksen tittelin itselleen. Tällä hetkellä mitali kuuluu Roberto Esquivel Cabreralle, jonka peniksen mitaksi on ilmoitettu 48 senttimetriä. Tosin tietokonekerroskuvaus paljasti, että suurin osa pituudesta oli esinahan ja kasvainta; hänen todellisen peniksensä mitaksi todettiin vain reilu 15 senttiä. 

Lähde: Metro UK

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: all over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!