Katso kuvat!

Supersuosittu YouTube-kaunotar Tana Mongeau alkoi myydä alastonkuviaan - K18-touhuja toisen povipommin kanssa: "Meidän olisi pitänyt riisuuntua aiemmin!"

Hotnow | 04.06.2020 21:33

Kansainvälisesti suosittu tubettaja Tana Mongeau, 21, on löytänyt itselleen uuden tavan tienata.

Vaaleatukkainen kaunotar on keksinyt saavansa enemmän kahisevaa lompakkoonsa OnlyFans-sivuston avulla, jossa hän ylläpitää Tara Uncensored -tiliään. Siellä hänestä näkee sen pienoisenkin lopun, mitä hän ei Instagramissaan paljasta.

Lue lisää: Somevaikuttaja ilmaantui Milanon muotiviikolle kasvot peittävässä kokovartalohaalarissa!

Kaikki esiin

Kaunotar kertoi OnlyFans-tilistään toukokuussa Instagram-päivityksessään, jossa hänen nännejään peittää pienet valkoiset rastit.

Kuvaan jälkikäteen lisättyjen rastien alta ilmestyvät suuret salaisuudet pääsisi näkemään Tanan ja hänen kaverinsa Ashly Schwanin yhteissivulta.

Blondit ovat vasta omien sanojensa mukaan pääsemässä vauhtiin maksullisessa OnlyFans-palvelussa. Aloittelusta huolimatta he vaikuttavat hyvin innostuneilta kuvien jakamisesta tai sitten vain siitä saamastaan rahasta. 

- Ashly Schwan, meidän olisi pitänyt riisuuntua aiemmin, Tana hehkuttaa.

Uusi kumppani?

Tana on mahtanut löytää rinnalleen uuden kumppanin kauniista Ashlystä ainakin työmielessä. Parisuhteessa kaunottaret tuskin ovat, sillä molemmat mitä ilmeisimmin seurustelevat tahoillaan omien miesystäviensä kanssa.

Lue lisää: Seksiterapeutti: Avoin suhde kannattaa!

Parisuhde toisen julkkiksen ja työkumppanin kanssa ei olisi kuitenkaan kovin yllättävä käänne Tanan romanttisessa elämässä, sillä avoimesti bi-seksuaalinen tubettajakaunotar on seurustellut viime vuosina näyttelijöiden, laulajien ja muiden julkisuudesta tunnettujen henkilöiden kanssa. Osan kanssa hän on ollut avoimessa suhteessa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

don't talk to me or my son ever again 🥺 use my code ‘ASHLY10’ for $$$ off your @loungeunderwear order 🥰

A post shared by Ashly Schwan (@ashlyschwan) on

Seurustelut

Tana on tunnettu hyvin vapaamielisestä elämäntyylistään, ainakin seurustelusuhteiden osalta. Sekä naisten että miesten kanssa heilastellut Tana kasvatti some-seuraajiensa määrää vuonna 2017, jolloin hän seurusteli Disney-sarjoissa näytelleen Bella Thornen kanssa. Neitokaisten parisuhde jatkui vuoden 2019 helmikuuhun asti, jolloin he erosivat hyvissä väleissä. 

Kumpikaan ei ole paljastanut, oliko Tanalle avoin suhde liikaa, koska Bella seurusteli samanaikaisesti myös miespuolisen henkilön kanssa.  

Lue lisää: Sihisevät selfiet! Ihastuttavan näyttelijän Bella Thornen polttavan kuumat kuvat – herkullisen namupalan bikinit sopivat hänen räikeään hiusväriin!

Bellan jälkeen Tana löysi vierelleen kanadalaisen laulajan Brad Sousan. Heidän parisuhteensa kuitenkin kariutui rajusti, kun Brad jäi kiinni pettämisestä. 

Pitkään Tana ei viihtynyt sinkkumarkkinoilla, koska hän alkoi pian eron jälkeen tapailla tubettaja Jake Paulia. Vuosi 2019 oli Tanalle niin sanotusti vaihtelun vuosi parisuhteissa. 

Tana Mongeau ja Jake Paul
Tubettajat Tana ja Jake treffeillä syömässä Kaliforniassa.


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!