Hotnow

Superseksikkäät kuvat! 57-vuotias nainen oppi tyttäreltään Instagramin salat - villitsee nyt somemallina!

01.06.2019 22:37

57-vuotiaasta naisesta on tullut sosiaalisen median uusin tähti sen jälkeen, kun hän alkoi jäljitellä 20-vuotiaan tyttärensä Instagram-kuvia. Kasha Grimes on äiti, vaimo ja somemalli, jonka Nifty After Fifty-Instagram-tilillä on yli 20 000 seuraajaa. 

Gloucestershirestä, Englannista kotoisin oleva nainen on rakentanut itselleen vahvan somebrändin ja hän on työskennellyt yhdessä julkkisten, kuten Khloe Kardashianin ja Ashley Grahamin kanssa. Kashan tavoitteeena on haastaa oletus, etteivät kuusikymppiset naiset voi pukeutua seksikkäästi. ”Mumma Grimes”, kuten hän kutsuu itseään, julkaisee säännöllisesti kuvia, joissa hän poseeraa korkeissa koroissa, revityissä farkuissa ja kurveja nuolevissa mekoissa. Hänen mukaansa "muoti ei katso ikää".

– Voin pukeutua miten haluan, en ole näkymätön! 57-vuotiaana olen päättänyt tehdä niin kaikkien kypsien naisten puolesta, nainen sanoo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NiftyAfterFifty (@kasha_grimes) on

Kasha ihmettelee, miksi iäkkäämpiä naisia kohdellaan, kuin heidän pitäisi olla "hyllyssä keräämässä pölyä".

– Ajattelin, että ehkä minun pitäisi vaihtaa crocsit korkoihin, hypätä hyllyltä ja pyyhkiä pölyt.... Näytetään heille, että muodin kanssa voi hullutella minkä ikäisenä tahansa, hän julistaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NiftyAfterFifty (@kasha_grimes) on

Hän tuottaa tilille paljon sisältöä yhdessä 20-vuotiaan Misha-tyttärensä kanssa. Äiti-tytär-duo poseeraa usein yhteensopivissa asuissa. Misha, kenellä on itsellään lähes 95 000 Instagram-seuraajaa, ylistää muotitietoista äitiään:

– Voisi sanoa, että hän ei ole mikä tahansa tavallinen 57-vuotias mamma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NiftyAfterFifty (@kasha_grimes) on

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!