Tinder

Supernaisellinen Holly Valentine on liian kuuma Tinderiin - epäilyt valeprofiilista sulkivat tilin!

18.02.2020 15:36

Holly Valentinella on Instagramissa yli miljoona seuraajaa, joita hän hemmottelee toinen toistaan seksikkäämmillä alusvaatekuvilla. Ilmeisesti Tinderille hänen ulkonäkönsä oli kuitenkin liikaa. Los Angelesista kotoisin oleva 26-vuotias paljastaa, että suosittu deittisovellus sulki hänen tilinsä.

Paljon matkustava Valentine liittyi Tinderin maksulliseen versioon tavatakseen mukavia miehiä, joiden kanssa tutustua uusiin kaupunkeihin. Valitettavasti Valentine oli kuitenkin niin viehättävä, että miehet luulivat hänen profiiliaan feikiksi.

- Kun palasin parin tunnin kuluttua sovellukseen, ehdin nähdä pari viestiä esikatselussa, ennen kuin tilini lukittiin. Viesteissä, jotka ehdin nähdä, luki: "Et varmaankaan ole oikea" ja "Miksi sinun kaltaisesi tyttö olisi sinkku?"

Valentine harmittelee, ettei hän ehtinyt tavata yhtäkään miestä, ennen kuin hänet poistettiin sovelluksesta. Nainen otti yhteyttä Tinderiin ja vaikka hän sai rahansa takaisin, selitys jäi uupumaan. Provokatiivisista Instagram-kuvistaan huolimatta Valentine vakuuttaa, ettei hän julkaissut Tinderissä mitään sopimatonta, sillä hän on "ujo" deittailija.

- Se on kallis sovellus! Käytin viattomia kuvia ja tein kaiken juuri niin kuin pitää.

Vaikka hän on Valentine on nyt luopunut Tinderistä, on hän aktiivinen aikuisviihdeteollisuudenkin suosimassa OnlyFans-sovelluksessa, jossa hän lähettää seuraajilleen yksityistä sisältöä.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Holly Valentine🦄 (@_holly.treats__) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Holly Valentine🦄 (@holly.treats) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Holly Valentine🦄 (@holly.treats) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Holly Valentine🦄 (@holly.treats) on

Mirror

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!