Hotnow

Suosio yllätti valmistajan! Lesket voivat tilata seksinuken edesmenneen kumppanin mittojen mukaan!

19.06.2019 21:33

Seksinukeista voi olla monta mieltä, mutta tämä on jo mykistävää. Sex Doll Official valmistaa leskille edesmenneen kumppanin näköisiä seksinukkeja.

Yrityksen perustaja on neljän lapsen äiti, Jade Stanley, 35, joka vieraili tällä viikolla This Morning-keskusteluohjelmassa yhdessä seksinukke Amelian kanssa. Hän myönsi, että nukkejen suosio on yllättänyt hänet.

- Yksinäisyys on massiivinen ongelma Iso-Britanniasta ja minusta yksi tämän alan yllättävimmistä puolista on se, ettei se ole pelkästään likaista ja seksuaalista, Stanley selitti ohjelmassa:

- Minulla on monia asiakkaita, jotka haluavat nuken vain lohduksi. Mielestäni se on fantastista.

Nainen vakuuttaa, että valtaosa hänen asiakkaistaan ostaa nuken ainoastaan seuraksi. Hän näkee paljon vaivaa kustomoidakseen jokaisesta nukesta juuri asiakkaan toiveen mukaisen. Oikeiden ihmisten jäljittelyssä on toki ongelmansa. Jade sanoo, että jos nuken inspiraationa toimii elävä henkilö, pyytää hän tältä kirjallisen suostumuksen:

- Olemme todella varovaisia. Jos haluat kopioida jonkun täydellisesti, siihen on oltava lupa.

Lähde: Metro UK

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:YouTube
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Romugrilli: ”V**tuilin sille naiselle ihan h**vetisti!” - romutransu Markus Kuotesaho kertoo mielipiteensä viranomaisista!

Kuninkaan valtakunta: Aki Samuli kritisoi musiikkibisnestä – suomalaisille supertähdille kylmää kyytiä!

Katso video!

Mykistävät muodot! Savonlinnalaisella Pashalla, 20, on yli puoli miljoonaa Instagram-seuraajaa: luomukaunotar ei itse ole tyytyväinen vartaloonsa - video!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!