Vain Seiskassa!
Jutta Kyllönen.

Suomen toiseksi kaunein nainen! Oululaisen Jutan, 21, kireät punaiset pöksyt lähes pyörryttivät – missikaunotar paljasti Seiskalle: ”Haluan muuttaa Helsinkiin!”

14.12.2019 17:32

Helsinkiläisen Rivoli, Rivoletto & Rivo -ravintolakompleksin avajaisissa riitti lämpöä alkuviikolla. Se johtui pitkälti monista kutsuvieraista, jotka olivat ahtautuneet rajalliseen ravintolatilaan. Mutta osasyynsä oli myös missikaunotar Jutta Kyllösellä.

Kutsuvieraiden posket alkoivat näet punottaa, kun kyseinen oululaisblondi purjehti avajaisiin päätähuimaavassa asukokonaisuudessaan. Tumma pusero tasapainotti oivallisesti punaisia ja häkellyttävän kireitä ruutupöksyjä, joissa vaaleaverikön treenatut jalat pääsivät oikeuksiinsa.

Lue myös: Frederikin vonkaama missifinalisti Jutta Kyllönen näytti härskit viestit poikaystävälleen – ”Meillä ei ole salaisuuksia!”

Mistään ei olisi arvannut, että todellisuudessa Jutalla oli vielä palautuminen käynnissä.

– Miss International -kisa painaa vieläkin vähän. Se kesti kokonaisuudessaan kuusi viikkoa: olin kolme viikkoa paikan päällä Japanissa ja sitä ennen meni saman verran aikaa kisaan valmistautumiseen, Jutta kertoi Seiskalle.

Lue myös: Japanilainen liikemies teki perintöprinsessa Jutta Kyllöselle kiinnostavan tarjouksen!

Jutta sanoo saavansa erikoisia viestejä somessa. Toisinaan kommentteja tulee myös kasvotusten. – Olen kohdannut sellaista, että ”Voi että kun olet mukava, vaikka luulin sinua ihan hirveäksi bimboksi!”
Suomen toiseksi kaunein nainen sanoo saavansa erikoisia viestejä somessa. Toisinaan kommentteja tulee myös kasvotusten. – Olen kohdannut sellaista, että ”Voi että kun olet mukava, vaikka luulin sinua ihan hirveäksi bimboksi!”

Koulu katkolle ja Helsinkiin

Tuoretta Miss Suomen 1. perintöprinsessaa ei näe joka päivä pääkaupungissa. Jutta asuu kotikaupungissaan Oulussa, mutta mikäli kaikki menee putkeen, asiaan saattaa olla luvassa muutos.

– Suunnitelmissani olisi muuttaa alkuvuodesta tänne Helsinkiin. Sain jo siirrettyä opiskelupaikkaani vuodella eteenpäin, luokanopettajaksi tähtäävä Jutta kertoi.

– Totta puhuen en ole vielä edes käynyt koko koulussa, koska Miss Suomi -kiertue vei niin paljon aikaa. Mutta missikisat ovat juuri se syy, miksi haluaisin muuttaa tänne!

Lue myös: Miksei hän hakenut missikisoihin? Tältä näyttää tuoreen Miss Suomi-finalisti Sonjan serkkutyttö – Vaasassa opiskeleva Isabel, 22, loksautti leuat Helsingissä

– Toki poikaystäväni, koirani ja kaikki muukin jäisi Ouluun, mutta koen, että tällainen mahdollisuus tulee vastaan vain kerran elämässä, Jutta Kyllönen perustelee muuttosuunnitelmiaan Helsinkiin.
– Toki poikaystäväni, koirani ja kaikki muukin jäisi Ouluun, mutta koen, että tällainen mahdollisuus tulee vastaan vain kerran elämässä, Jutta Kyllönen perustelee muuttosuunnitelmiaan Helsinkiin.

Haluan missivalmentajaksi!

Jutan mainitsema mahdollisuus tarkoittaa tilaisuutta osallistua eri roolissa seuraaviin Miss Suomi -kisoihin. Perintöprinsessa kertoo kiinnostuneensa tulevien missikokelaiden valmennuksesta.

Lue myös: Muodokas Miss Helsinki palasi julkisuuteen! Huikea kaula-aukko lähes napaan asti, täräytti ravintolassa heti uutiset tiskiin: Lopetti päivätyöt, iski insinöörin!

– Tahtoisin todellakin päästä koutsaamaan niitä tyttöjä. Maailmalla vastaavat missivalmentajat ovat suuressa arvossa, ja uskon, että minullakin olisi catwalkeilla paljon annettavaa, Jutta nyökkää.

– Haluan olla mukana siinä prosessissa, kun uutta Miss Suomea aletaan valita.

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Atte Kajova & Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!