Koiranpennut vetoavat naisiin.

Suloiset koirakuvat mullistivat sinkkumiehen nettideittailun!

01.04.2020 13:27

Kun Dom Dickinson jäi sinkuksi, pisti hän profiilit pystyyn Tinderiin, Hingeen ja Bumbleen. Vaikka 28-vuotiaalla komistuksella on oma yritys ja talo, ei hänellä käynyt flaksi sovelluksissa. Sitten hän lisäsi profiileihinsa uusia kuvia ja tilanne muuttui silmänräpäyksessä. Dom sanoo naisilta saamansa huomion "kymmenkertaistuneen" sen jälkeen, kun hän lisäsi profiiliinsa valokuvia suloisesta koiranpennustaan Oscarista. 

Dom hankki poochonin pennun vuonna 2017 ja sanoo sen olleen rakkautta ensisilmäyksellä.

– Ihmiset aliarvioivat, miten vahva side ihmisen ja koiran välille voi muodostua. On suorastaan pelottavaa, miten paljon rakastan sitä. Se on elämäni... Minusta tuntuu, kuin se olisi poikani ja minä yksinhuoltajaisä, Dom hehkuttaa.

Näyttää siltä, ettei Dom ole ainoa, jonka sydämen Oscar on vienyt. Sinkkunaiset ovat kilvan tykkäilleet suloisista koirakuvista.

– Oscarin kuvien ansioista naisten on helpompi avata keskustelu. Näin heillä on valmis puheenaihe, Dom arvelee.

Toki asialla on myös kääntöpuolensa.

– Älkää käsittäkö väärin, nautin kaikesta saamastani huomiosta, mutta mietin usein, ovatko naiset minun vai koirani perässä.

Lähde: Mirror

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Jenna Jylhä
Kuvat: Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!