fbqSulhasen tyly avioehto järkytti morsiamen: Rahaa synnytetyistä lapsista ja 13 kiloa raskauskiloja pois! | Seiska
Avioehdossa oli kovat vaatimukset.

Sulhasen tyly avioehto järkytti morsiamen: Rahaa synnytetyistä lapsista ja 13 kiloa raskauskiloja pois!

Hotnow | 23.02.2019 22:24

Avioehto ei kuulosta romanttiselta, mutta yhteisten sääntöjen laatiminen on järkevää, jotta molempien omaisuus on suojattu erotilanteessa.

Tulevan morsiamen hälytyskellot alkoivat kuitenkin soida, kun hän näki avioehdon, joka paljasti sulhasen melkoisen rankat vaatimukset.

Järkyttävät ehdot

Nainen jakoi Redditissä otteita avioehtosopimuksesta, jossa hänen aviomiehensä, menestyksekäs neurokirurgi, oli eritellyt tarkkaan, millaisia odotuksia hänellä oli avioliiton suhteen. 

- Sulhaseni on laittanut avioehtoon muutamia outoja lausekkeita, kuten uskottomuuslausekkeen. Jos petän häntä, en saa erotilanteessa mitään, nainen kirjoittaa.

Raskauskilot 

Vaikka ensimmäinen kohta ei vielä kuulosta kovin epätavalliselta, on se vasta alkusoittoa.

- En ole varma, tulkitsenko tätä oikein, joten korjatkaa jos olen väärässä, mutta mieheni mainitsee avioehdossa, että saan jokaisesta synnyttämästäni lapsesta nipun rahaa. Se ei kuulosta lailliselta, mutta ehkä se sitten on, nainen tiedustelee:

– Hän pani sinne myös lausekkeen, jossa todettiin, että minun täytyy karistaa raskauskilot jokaisen lapsen jälkeen. Vähintään 13 kiloa on pudotettava ensimmäisen vuoden kuluessa synnytyksestä.

Naiselle tulvi vastauksia, joissa järkyttyneet ihmiset kritisoivat miehen kohtuuttomia ehtoja.

He muistuttivat naiselle, ettei keho aina välttämättä palaudu täysin ennalleen synnytyksen jälkeen. Monet kehottivatkin naista palkkaamaan oman asianajajan tarkistamaan sopimuksen.

Lähde: RedditMirror

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!