Hyppää pääsisältöön
Varattu nainen tapailee muita miehiä rahasta.

Suhteessa elävä nainen tienaa kymmeniä tuhansia tapailemalla vieraita miehiä!

29-vuotias Sheen Hunter elää onnellisessa parisuhteessa Michael Macdonaldin kanssa. Silti hän käy treffeillä vieraiden miesten kanssa ja veloittaa heiltä noin 250 euroa tunnilta.

Hunter alkoi käydä illallistreffeillä verkossa tapaamiensa miesten kanssa pari vuotta sitten. Silloin hän oli vielä sinkku. Idea sai alkunsa, kun nainen löysi What’s Your Pricenm -deittisivuston. Tähän päivään mennessä hänellä on takanaan yli sadat treffit, ja hän on nauttinut illallisia paitsi Yhdysvalloissa, myös Meksikossa ja Costa Ricassa. Hänen ajastaan on tullut niin arvokasta, että kullekin asiakkaalle tarjotaan tiukka kahden tunnin aikarako. Perustaksan lisäksi Sheen saa asiakkailtaan jatkuvasti kalliita lahjoja, kuten turkistakkeja ja koruja. Tähän mennessä Sheen on ansainnut sivubisneksellään noin 45 000 euroa.

Treffailee sekä miehiä että naisia

Myös näyttelijäntöitä tekevä Sheen vakuuttaa rakastavansa treffeillä käymistä. Hänen treffikumppaninsa ovat sekä miehiä että naisia. Seksi ei kuulu asiaan, ja sen Sheen tekee selväksi hyvissä ajoissa ennen treffejä. Sen tietää myös Michael.

– Nykyistä poikaystävääni ei haittaa, että käyn treffeillä ventovieraiden kanssa, sillä hän tietää, etten etsi uutta suhdetta, nainen selittää:

– Rakastan käydä treffeillä rahasta. Paitsi että se on seurallista, se myös maksaa laskut.

Vaikka Sheen käy harvemmilla treffeillä tavattuaan Michaelin, yrittää hän mahduttaa muutaman asiakkaan joka kuuhun. Nainen suosittelee rahasta treffailua kaikille, jotka haluavat siinä sivussa tienata hieman taskurahaa.

– Voin ehdottomasti suositella tämän kokeilemista kaikille, jotka haluavat ansaita ylimääräistä rahaa ja nauttia ylellisistä illallistreffeistä. 

Lähde: Metro UK


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press

>

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!