Hotnow
Katso kuvat!

Sshhh..... Näille orgiaklubeille hyväksytään vain kauniit, rikkaat ja rohkeat! Katso kuvat!

11.10.2019 21:01

Jos olet upean näköinen, sinulla on rahaa, valtaa sekä seksuaalista kokeilunhalua, tämä kerho voi olla sinua varten. Tai sitten ei.  SNTCM-klubi nimittäin valitsee tarkoin, ketkä pääsevät sisään, ja ketkä kuuluvat ulkopuolelle. Pysyvästi.

Kerhon jäsenyyttä (netissä) hakevan pitää antaa itsestään täydet henkilötiedot sekä kertoa ammattiasemansa. Esimerkiksi "investointipankkiiri" tai "elokuvatuottaja" herättävät kiinnostuksen, mutta peruskansalaiset tulotasosta riippumatta ovat auttamattomasti pois pelistä. 

Jos klubi ei hylkää hakijaa heti kättelyssä, jatkuu hakuprosessi kuvan lähettämisellä ja seksuaalisten mielitekojen vapaalla kuvailulla. Mikäli hakemus tarkan seulonnan jälkeen hyväksytään, tulee hakijalle tieto seuraavista bileistä ja mahdollisuus ostaa lippu tapahtumaan. On selvää, että se ei ole halpa. Pelkkä sisäänpääsy klubi-iltaan on alkaen 2500 euroa.

Maksu tosin koskee vain kerhoon hyväksyttyjä miehiä, sillä jäseniksi kelpuutetut naiset pääsevät mukaan ilmaiseksi. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

- Olemme äärimmäisen valikoivia. Tyypillinen jäsenemme on varakas ja tunnettu omalla alallaan. Lisäksi hän sopii ilmapiiriimme ja on seksuaalisesti vapautunut. Tarjoamme tapahtumissamme heidän mieltymystensä mukaisia erikoisuuksia, ja tästä syystä haluamme varmistaa kokemuksen olevan paras maailmassa, kerhon edustaja kertoo Daily Starille

On myös tärkeä ymmärtää, että kyse ei ole luksusluokan ilotalosta, sillä asiakkaat luovat orgiat itse. Kerho tarjoaa vain juhlapuitteet, jotka ovat parhaat, mitä rahalla saa. Toki bileissä on eroottisia tanssijoita ja muita  viihdyttäjiä, mutta seksihommat hoidellaan jäsenten välillä. Tai näin kerho itse ainakin väittää.

SNCTM-kerhon juhlia pidetään tietyin väliajoin suurkaupungeissa, kuten New Yorkissa ja Moskovassa. Olisipa kiva tietää, ketkä ovat olleet mukana! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Asylum II Halloween 2018 October 27th Los Angeles🗝💀 #snctm

A post shared by Snctm (@snctmsociety) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We all have dreams, some of us choose to live them🗝 The Masquerade Sept 15th Manhattan and Sept 29th Los Angeles #snctm

A post shared by Snctm (@snctmsociety) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The end of the known and the beginning of the unknown🗝 #harlottesmasquerade #snctm

A post shared by Snctm (@snctmsociety) on

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:All over press, instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!