Somejulkkis Tracy, 28, teki omista häpyhuulistaan korun - video!

06.10.2017 17:41

28-vuotias Tracy Kiss on pienimuotoinen somejulkkis, joka herättää aika ajoin huomiota erikoisilla tempauksillaan. Viimeisimmin hän on tehnyt oman häpyhuulensa palasesta korun.

Brittiäiti sai idean, kun hänelle tehtiin aiemmin tänä vuonna osittainen labiaplastia. Hän säästi sukuelintään ympäröivän ihon ylijääneet osat, ja päätti tehdä niistä henkilökohtaisen ja ainutlaatuisen choker-kaulakorun. Hän selitti kaulakorun toimivan voitonmerkkinä siitä, että hän selvisi kivuliaasta toimenpiteestä.

Kissin suurin ongelma oli, että intiimialueen iho muuttui harmaaksi leikkauksessa käytetyn liuoksen takia. Nainen kuitenkin keksi peittää harmaan ihon glitterillä. Kaulakoru valmistui noin kuukausi sitten, ja nyt Kiss kantaa sitä ylpeänä kaulansa ympärillä.

– Kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen riipukseeni, hän kirjoitti blogissaan:

– Sen sisältö ei välttämättä ilmene ulkopuolisille, eikä se välttämättä ole kaikkien makuun, mutta juuri siinä sen kauneus piileekin.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Kiss on hämmentänyt bloginsa lukijoita. Kiss kertoo säilyttäneensä myös vanhat rintaimplanttinsa. Marraskuussa 2015 hän sai osakseen huomiota, kun hän päätti kokeilla spermaa kasvonaamiona.

Lähde: The Huffington Post

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!